Οι Πυξ Λαξ ενώθηκαν ξανά και έδωσαν μια συναυλία που θα μείνει αξέχαστη στους φαν τους [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Οι Πυξ Λαξ ενώθηκαν ξανά και έδωσαν μια συναυλία που θα μείνει αξέχαστη στους φαν τους [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μία ακόμη φορά οι Πυξ Λαξ εντυπωσίασαν το κοινό τους, σε μία μαγική συναυλία την οποία έδωσαν το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση του συγκροτήματος.

Ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας ένωσαν τις φωνές τους, και μας χάρισαν αγαπημένες επιτυχίες του παρελθόντος, σε ένα στάδιο γεμάτο με χιλιάδες κόσμου.

Οι Πυξ Λαξ ενώθηκαν ξανά και έδωσαν μια συναυλία που θα μείνει αξέχαστη στους φαν τους [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε μάλιστα, η... κόμη του Φίλιππου Πλιάτσικα, ο οποίος μετά από πολλά χρόνια αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά του με τα οποία τον είχαμε συνηθίσει.

Το κοινό απόλαυσε τα παλιά κομμάτια του πιο αγαπημένου συγκροτήματος των 90s, ενώ ακούσαμε και καινούρια τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται σε ένα δυνατό comeback μέσα από το νέο τους δίσκο.

Οι Πυξ Λαξ ενώθηκαν ξανά και έδωσαν μια συναυλία που θα μείνει αξέχαστη στους φαν τους [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Φίλιππος Πλιάτσικας/Φωτογραφία: NDPphotos

Το συγκρότημα έμεινε στη σκηνή για πάνω από δυόμιση ώρες, ενώ το κοινό τραγουδούσε με πάθος όλα τα κομμάτια, με το μεγαλύτερο... χαμό να γίνεται με τα: «Πούλα με», «Δεν θα δακρύσω πια γα σένα», «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις» και «Μοναξιά μου όλα».

30 χρόνια Πυξ Λαξ
Μπάμπης Στόκας/Φωτογραφία: NDPphotos

Εικόνες από χρήστες του instagram και του facebook, βίντεο από youtube

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ