Σύγκρουση νταλίκας με βυτιοφόρο στην Εγνατία [εικόνες] - iefimerida.gr

Σύγκρουση νταλίκας με βυτιοφόρο στην Εγνατία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε στις 3:30 τη νύχτα, στην Εγνατία οδό, στο ύψος της εκκλησιάς του Αγίου Δημητρίου, στο 66ο χιλιόμετρο του τμήματος Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας.


Σύμφωνα με πληροφορίες του www.thesprotia24.gr, ο οδηγός της κόκκινης νταλίκας, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει στο πίσω μέρος ενός βυτιοφόρου οχήματος.

Σύγκρουση νταλίκας με βυτιοφόρο στην Εγνατία [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του οδηγού.


Άμεση ήταν και η ανταπόκριση του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες έσπευσαν στο σημείο και μετέφεραν τους οδηγούς των οχημάτων στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας, όπου λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του ενός, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Μεγάλη προσοχή εφιστάται στους διερχόμενους οδηγούς καθώς η μια λωρίδα του δρόμου παραμένει κλειστή, εξαιτίας της διαρροής καύσιμων.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί η τροχαία Ηγουμενίτσας.

Σύγκρουση νταλίκας με βυτιοφόρο στην Εγνατία [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ