Αλλοδαποί διαρρήκτες επιτέθηκαν σε αστυνομικούς! - iefimerida.gr

Αλλοδαποί διαρρήκτες επιτέθηκαν σε αστυνομικούς!

Ρόδος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδέα δεν είχαν αστυνομικοί τής ομάδας ΟΠΚΕ στην Ρόδο, πώς θα εξελιχθεί ένας τυπικός έλεγχος, όταν σταμάτησαν δύο αλλοδαπούς, αυτοί όμως... τους επιτέθηκαν.

Οι δύο αλλοδαποι αποδείχθηκαν κατά τον έλεγχο διαρρήκτες, και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς προκειμένου να διαφύγουν και να αποφύγουν την σύλληψη. Ωστόσο, παρά την αντίσταση που προέβαλαν, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους φορέσουν χειροπέδες με τις οποίες οι δυο Αλγερινοί ηλικίας 33 και 26 χρόνων οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Ρόδου. Μόλις έγινε γνωστό ότι κατοικούσαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου της πόλης, οι αστυνομικοί έσπευσαν να το ερευνήσουν και το βρήκαν γεμάτο... ρούχα που είχαν πάνω τους ετικέτες!

Όπως αποδείχθηκε, οι δυο αλλοδαποί είχαν διαρρήξει τους τελευταίους πέντε μήνες τουλάχιστον τέσσερα καταστήματα εμπορίας ενδυμάτων στην πόλη της Ρόδου! Τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους, αλλά η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν οι δράστες που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές στο νησί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ