Τοσουνίδης (ΑΝΕΛ): Ο Κ. Ζουράρις δεν χρειάζεται τα «διαπιστευτήρια» του Μητσοτάκη - iefimerida.gr

Τοσουνίδης (ΑΝΕΛ): Ο Κ. Ζουράρις δεν χρειάζεται τα «διαπιστευτήρια» του Μητσοτάκη

Ο Θεόδωρος Τοσουνίδης/ Φωτογραφία eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Στο σπίτι του κρεμασμένου τολμούν να μιλούν για σχοινί. Έχουν το θράσος στη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου και του Σαμαρά να επικαλούνται την ηθική, από την οποία έχουν πάρει διαζύγιο προ πολλού», αναφέρει ο Θεόδωρος Τοσουνίδης.

Ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε απάντησή του στη ΝΔ τονίζει: «Τους ενόχλησε ότι ο κ. Ζουράρις εξελέγη αντιπρόεδρος της Βουλής.

«Ο συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ κ. Ζουράρις σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται τα «διαπιστευτήρια» του Κυριάκου. Πρόκειται για έναν γνωστό και καταξιωμένο καθηγητή και διανοούμενο, με ευαισθησίες και πίστη σε αρχές και αξίες.

Αντιθέτως, στη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου και του Σαμαρά πολλοί είναι εκείνοι που καλούνται να αποδείξουν αν έχουν την παραμικρή σχέση με την ηθική» καταλήγει στην απάντησή του ο κ. Τοσουνίδης.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ