Ο Μανωλάς προκαλεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Να δούμε στο γήπεδο ποιος είναι πιο γρήγορος - iefimerida.gr

Ο Μανωλάς προκαλεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Να δούμε στο γήπεδο ποιος είναι πιο γρήγορος

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήγε στην Γιουβέντους και θα βρει αντίπαλο τον Κώστα Μανωλά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε μεταγραφή στην Γιουβέντους και πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ο Κώστας Μανωλάς στην έναρξη της προετοιμασίας της Ρόμα κλήθηκε να σχολιάσει μεταξύ άλλων τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, μιας και είναι αντίπαλος του. Όταν ρωτήθηκε απάντησε «Το γήπεδο θα δείξει ποιος είναι ο πιο δυνατός. Είναι πολύ δυνατοί (η Γιουβέντους), αλλά θα πρέπει να φανεί αυτό στο γήπεδο. Πρέπει να τα δώσουμε όλα. Στο γήπεδο θα δούμε ποιος είναι πιο γρήγορος, είμαι έτοιμος να αποδεχτώ την πρόκληση».

Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι του Sky ρώτησαν τον διεθνή στόπερ τι το διαφορετικό έχει από τους άλλους ο νέος μεγάλος σταρ της Γιουβέντους και του ιταλικού πρωταθλήματος και εκείνος ανέφερε: «Είναι ανάμεσα στους καλύτερους στον κόσμο, μαζί με τον Μέσι. Έχει βάλει πάνω από 100 γκολ στο Champions League, αλλά δεν πρέπει να φοβόμαστε κανέναν».

Για το μέλλον του σημείωσε: «Είμαι χαρούμενος στη Ρώμη. Θέλω να μείνω εδώ και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ