Τετ α τετ Καμμένου-Τσαβούσογλου στο ΝΑΤΟ: «Σε συμπαθώ, να τα βρούμε» - «Οσο κρατάτε τους 2 Ελληνες, αδύνατον» - iefimerida.gr

Τετ α τετ Καμμένου-Τσαβούσογλου στο ΝΑΤΟ: «Σε συμπαθώ, να τα βρούμε» - «Οσο κρατάτε τους 2 Ελληνες, αδύνατον»

Τσίπρας και Καμμένος στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ / Φωτογραφία: Eurokiniss
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρωτοβουλία φαίνεται πως ήταν του Μεβλούτ Τσαβούσογλου ο οποίος προσέγγισε τον Πάνο Καμμένο, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ και λίγο πριν από την κρίσιμη συνάντηση Τσίπρα- Ερντογάν.

Εσένα σε συμπαθώ, μπορούμε να τα βρούμε μεταξύ μας, φέρεται να είπε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών στον υπουργό Αμυνας που του απάντησε: Στο χέρι σου είναι. Όσο κρατάτε τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς επιλέγετε εσείς τον άλλο δρόμο...

Την είδηση μετέδωσε η ανταποκρίτρια του Alpha στις Βρυξέλλες Ευαγγελία Τσικρίκα, χωρίς ακόμα να είναι γνωστές άλλες λεπτομέρειες για το τί ειπώθηκε ανάμεσα στους δυο άνδρες. Είναι σαφές πάντως απο τον διάλογο των δύο, ότι οποιαδήποτε εξέλιξη στις σχέσεις των δύο χωρών θα κριθεί από την εξέλιξη που θα έχει το θέμα της κράτησης των δύο Ελλήνων αξιωματικών στις φυλακές της Αδριανούπολης, χωρίς ακόμα να τους έχουν καν αποδοθεί κατηγορίες. Ο διάλογος έχει ως εξής:

Μεβλούτ Τσαβούσογλου:«Γεια σου Πάνο. Τι κάνεις; Εσένα σε συμπαθώ, μπορούμε να τα βρούμε μεταξύ μας»
Πάνος Καμμένος: «Στο χέρι σου είναι. Όσο κρατάτε τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς επιλέγετε εσείς τον άλλο δρόμο»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ