To οικονομικό και απίθανα ντιζαϊνάτο φωτιστικό από τα ΙΚΕΑ που βλέπουμε παντού στο Instagram - iefimerida.gr

To οικονομικό και απίθανα ντιζαϊνάτο φωτιστικό από τα ΙΚΕΑ που βλέπουμε παντού στο Instagram

Το εσωτερικό ενός σπιτιού/ Φωτογραφία: Unsplash
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συχνά, κάνοντας μια διαδικτυακή βόλτα σε deco λογαριασμούς στο Instagram, «κολλάμε» σε λεπτομέρειες που μας εμπνέουν για αλλαγή.

Η διακόσμηση είναι μια διαδικασία συνεχούς αναζήτησης και πειραματισμού. Βαρετή γίνεται όταν τα ερεθίσματα που λαμβάνουμε είναι αδιάφορα. Μπορεί οι τάσεις στη διακόσμηση να έρχονται και να φεύγουν με μεγάλες ταχύτητες, ωστόσο, αυτές που τελικά υιοθετούμε είναι αυτές προσαρμόζονται στα μέτρα μας. Υπάρχουν έπιπλα και διακοσμητικά αξεσουάρ που μπορούν εύκολα να βρουν μια θέση σε κάθε σπίτι, ανεξάρτητα από τα τετραγωνικά του.

Είναι αυτά που δίνουν το «κάτι διαφορετικό», αυτό που λείπει.

Το βλέμμα ψηλά! Στο φωτιστικό που μπορεί να αλλάξει εντελώς την αίσθηση που αποπνέει ο χώρος μας. Ένα ιδιαίτερο φωτιστικό είναι πάντα μια λεπτομέρεια που, χωρίς προσπάθεια, προσθέτει στιλ.

Ενα φωτιστικό που βλέπουμε συνεχώς στο Instagram και με «εξωτικό» του άγγιγμα μεταμορφώνει το καθιστικό, την κουζίνα και το υπνοδωμάτιο θα το βρείτε στα IKEA.

Δείτε το φωτιστικό που έχει «κατακτήσει» τα design σπίτια του εξωτερικού, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΙΚΕΑ διακόσμηση σπίτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ