Μουντιάλ 2018: Οι ηγέτες παράτησαν τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ και είδαν το Κροατία-Αγγλία στο κινητό του Τσαβούσογλου [βίντεο] - iefimerida.gr

Μουντιάλ 2018: Οι ηγέτες παράτησαν τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ και είδαν το Κροατία-Αγγλία στο κινητό του Τσαβούσογλου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα τελευταία λεπτά του δραματικού ημιτελικού του Μουντιάλ ανάμεσα στην Κροατία και την Αγγλία είδαν πρόεδροι και πρωθυπουργοί στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Παράτησαν διπλωματία, σχεδιασμούς, στρατηγικές, αντιπαραθέσεις, προϋπολογισμούς, αφού στο τέλος νίκησε το ποδόσφαιρο.

Επιστρατεύτηκε λοιπόν ένα κινητό με καλό σήμα (του Μεβλούτ Τσαβούσογλου) και γύρω από αυτό μαζεύτηκαν η πρωθυπουργός της Βρετανίας (που είχε και την αγωνία της) Τερέζα Μέι, η γνωστή ποδοσφαιρόφιλη Άνγκελα Μέρκελ, ο μπαλαδόρος στα νιάτα του Ταγίπ Ερντογάν, ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα και φυσικά ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Erdoğan, May, Merkel and Rama gather around FM Çavuşoğlu during NATO working dinner to watch dramatic #WorldCup semifinal between Croatia and Englandhttps://t.co/ZkfRuZBntD pic.twitter.com/QMpCUyCTSk

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουντιάλ σύνοδος ΝΑΤΟ ηγέτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ