Τζορτζ και Σάρλοτ, πίσω από τις κουρτίνες, στα παράθυρα του παλατιού, βλέπουν κρυφά τις επιδείξεις με τα αεροπλάνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Τζορτζ και Σάρλοτ, πίσω από τις κουρτίνες, στα παράθυρα του παλατιού, βλέπουν κρυφά τις επιδείξεις με τα αεροπλάνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χθες το απόγευμα η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας γιόρτασε τα 100 χρόνια της βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας, της Royal Air Force (RAF), από το μπαλκόνι των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Η βασιλική οικογένεια παρακολουθεί το εντυπωσιακό θέαμα. Φωτοραφία: AP

Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια, συγκεντρώθηκε στον εξώστη των ανακτόρων για να απολαύσουν το σπάνιο θέαμα, στο οποίο συμμετείχαν αεριωθούμενα, ελικόπτερα και άλλα αεροσκάφη.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ βγάζει την γλώσσα στον αδερφό της. Φωτογραφία: Splash News

Στην εκδήλωση όμως, αυτή, δεν συμμετείχαν δύο άτομα. Ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ και η αδερφή του, πριγκίπισσα Σάρλοτ (ο πρίγκιπας Λούις είναι πολύ μικρός για τέτοιες εκδηλώσεις).

Από ένα παράθυρο παρακολούθησαν το υπερθέαμα ο Τζορτζ και η Σάρλοτ. Φωτογραφία: Splash News

Ωστόσο, οι παπαράτσι κατέγραψαν τα μικρότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας να παρακολουθούν την εκδήλωση από ένα παράθυρο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ο Τζορτζ κοιτάζει εντυπωσιασμένος το θέαμα. Φωτογραφία: Splash News

Ο πρίγκιπας Τζορτζ, που είναι θαυμαστής των αεροσκαφών, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το θέαμα που παρακολουθούσε ενώ η ατίθαση πριγκίπισσα Σάρλοτ σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται να βγάζει έξω τη γλώσσα της ενώ σε μία άλλη να κάνει με το χέρι της την κίνηση ενός αεροπλάνου που απογειώνεται.

Υπό το άγρυπνο βλέμμα των νταντάδων του, παρακολούθησαν την εκδήλωση ο Τζορτζ και η Σάρλοτ. Φωτογραφία: Splash News.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ