Ηράκλειο: Σύλληψη 53χρονου για καλλιέργεια κάνναβης και κλοπή όπλου - iefimerida.gr

Ηράκλειο: Σύλληψη 53χρονου για καλλιέργεια κάνναβης και κλοπή όπλου

Περιπολικό αστυνομίας /Φωτογραφία intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθη σήμερα το πρωί 53χρονος Έλληνας, για παραβάσεις που αφορούν σε ναρκωτικά και κλοπή, σε περιοχή του δήμου Φαιστού στο Ηράκλειο.

Οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, εντόπισαν σε αγροτική περιοχή να καλλιεργούνται επιμελώς μέσα σε πλαστικά δοχεία, δύο δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του καλλιεργητή κατά την ώρα που βρισκόταν στο χώρο της καλλιέργειας.

Ακολούθησαν έρευνες σε αγροτεμάχιο, ποιμνιοστάσιο και αποθηκευτικό χώρο ιδιοκτησίας του 53χρονου, κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 3 δενδρύλλια κάνναβης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, 2 φυσιγγιοθήκες, φυσίγγια, μικροποσότητα κάνναβης και κυνηγετικό όπλο για το οποίο προέκυψε ότι είχε δηλωθεί κλοπή από 52χρονο Έλληνα.

Η προανάκριση συνεχίζεται, ενώ ο 53χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηράκλειο κάνναβη Σύλληψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ