Survivor 2: Στην Αθήνα οι τέσσερις φιναλίστ -Πού «κρύβονται» [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 2: Στην Αθήνα οι τέσσερις φιναλίστ -Πού «κρύβονται» [εικόνα & βίντεο]

Survivor 2: Στην Αθήνα οι τέσσερις φιναλίστ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ελλάδα βρίσκονται από το πρωί της Τετάρτης, οι τέσσερις φιναλίστ του Survivor 2.

Οπως αναφέρει το enikos.gr, Κατερίνα Δαλάκα, Μελίνα Μεταξά, Βιργινία Δικαιούλια και Ηλίας Γκότσης έφτασαν στις 06:30 στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στην Κηφισιά, όπου εγκαταστάθηκαν σε βίλα που ανήκει σε συγγενείς της οικογένειας τους Αριστοτέλη Ωνάση.

Η οικία διαθέτει πισίνα, κήπο και περίφραξη με ψηλά δέντρα, προκειμένου οι παίκτες να είναι απομονωμένοι. Κάθε παίκτης μένει σε δικό του, ξεχωριστό δωμάτιο.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως μόλις έφτασαν στη βίλα, ζήτησαν να πιουν καφέ και η παραγωγή δεν τους χάλασε χατήρι, προσφέροντάς τους και πλούσιο πρωινό.

Μάλιστα, αναμένεται να έχουν συνάντηση με συγγενικά τους πρόσωπα.

Αυξημένα τα μέτρα για τον τελικό

Ο ημιτελικός και ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθούν, όπως και πέρυσι, στο Αλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι.

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Γαλατσίου, του αστυνομικού διευθυντή Αθηνών, του υπεύθυνου της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και μελών της παραγωγής προκειμένου να οριστικοποιηθούν τα μέτρα ασφαλείας που θα τεθούν σε ισχύ. Τα μέτρα θα είναι αυξημένα και εκτός από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, η παραγωγή έχει προσλάβει εταιρεία ιδιωτικής ασφάλειας για τις δύο ημέρες.

Η Τροχαία θα διευκολύνει τη διέλευση των οχημάτων στη Βεΐκου και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ θα βρίσκονται στον χώρο στάθμευσης των οχημάτων.

Φωτογραφία από τον περυσινό τελικό

Δαλάκα ή Βιργινία;

Στο επεισόδιο της Τετάρτης θα δούμε τους παίκτες να διεκδικούν το τελευταίο μεγάλο έπαθλο, αλλά και την παίκτρια που θα πάρει το εισιτήριο για τον ημιτελικό. Δαλάκα ή Βιργινία;

Μελίνα και Ηλίας έχουν ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριο τους για τον ημιτελικό και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους και διεκδικητή του Survivor.

Από το επεισόδιο δεν λείπει η συγκίνηση και τα δάκρυα, καθώς οι παίκτες καίνε τις καλύβες τους και αναχωρούν από τον Αγιο Δομίνικο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor 2 παίκτες Ελλάδα τελικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ