«Στα Όρια»: Η υποψήφια για Όσκαρ ερμηνεία του Ντένζελ Ουάσινγκτον αποκλειστικά στη Nova [βίντεο] - iefimerida.gr

«Στα Όρια»: Η υποψήφια για Όσκαρ ερμηνεία του Ντένζελ Ουάσινγκτον αποκλειστικά στη Nova [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αστυνομική ταινία, «Στα Όρια», με πρωταγωνιστή τον Ντένζελ Ουάσινγκτον, που ήταν υποψήφιος για Όσκαρ Ά Ανδρικού Ρόλου για τη συγκλονιστική ερμηνεία του, κάνει πρεμιέρα σε Ά τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά, την Τρίτη 24 Ιουλίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD!

Ο Ρόμαν Ίσραελ (Ντένζελ Ουάσινγκτον), ένας ιδεαλιστής δικηγόρος στο χαοτικό δικαστικό σύστημα του Λος Άντζελες, παρασύρεται από το ακτιβιστικό του πνεύμα κι εμπλέκεται σε μια καθοριστική για τη ζωή του υπόθεση.

Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον απέσπασε πολύ θετικές κριτικές για την ερμηνεία του, ενώ ήταν επίσης υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα και βραβείο SAG Ά Ανδρικού Ρόλου. Τον πρωταγωνιστή πλαισιώνουν οι ηθοποιοί Κόλιν Φάρελ, Κάρμεν Ετζόγκο και Αμάντα Γουόρεν, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Νταν Γκίλροϊ.

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στα ορια Nova
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ