Παντρεύτηκε ο εγγονός του Ρόμπερτ Κένεντι φορώντας ένα τρελό γαμπριάτικο κοστούμι [εικόνες] - iefimerida.gr

Παντρεύτηκε ο εγγονός του Ρόμπερτ Κένεντι φορώντας ένα τρελό γαμπριάτικο κοστούμι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο εγγονός του δολοφονηθέντος Αμερικανού προέδρου, Ρόμπερτ Φιτζέραλντ Κένεντι παντρεύτηκε αυτό το Σαββατοκύριακο την εκλεκτή της καρδιάς του, πρώην αξιωματούχο της CIA, Αμαρυλλίς Φοξ, στο περίφημο κτήμα της οικογένειας στη Μασαχουσέτη.

«Μπορείς να φιλήσεις τη νύφη. Βιαστείτε Μπόμπι και Αμαρυλλίς» έγραψε στο Instagram η Κέρι Κένεντι, η κόρη της Έθελ και του Ρόμπερτ Κένεντι.

You may kiss the bride! Hurray Bobby and Amarillis!

A post shared by Kerry Kennedy (@kerrykennedyrfk) on Jul 7, 2018 at 3:34pm PDT

Ο γαμπρός, Ρόμπερτ Φιτζέραλντ Κένεντι ΙΙΙ, φορούσε ένα μπλε και πράσινο φλοράλ σμόκιν με ουρά και λευκό παντελόνι ενώ η νύφη επέλεξε ένα λευκό νυφικό με κεντημένα λουλούδια και ένα στέμμα σε σχήμα αστερία.

A post shared by Kerry Kennedy (@kerrykennedyrfk) on Jul 7, 2018 at 8:29pm PDT

Πριν από το γάμο τους, ο πατέρας του γαμπρού, Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, μοιράστηκε μια φωτογραφία του ίδιου και της συζύγου του Τσέριλ Χάινς, που κάθονται με το μελλοντικό ζευγάρι στο Hyannis Port. «Ο γιος μου, Μπόμπι και το γαμήλιο πάρτι του στο Hyannis Port. Συγχαρητήρια Μπόμπι και Αμαρυλλίς» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

A post shared by Robert F. Kennedy Jr. (@robertfkennedyjr) on Jul 5, 2018 at 9:02pm PDT

Ο γαμπρός είχε επιβεβαιώσει το γάμο του τον περασμένο μήνα στο περιοδικό «Town & Country», προσθέτοντας πως η Φοξ είχε λάβει την έγκριση της οικογένειάς του. «Όλοι είναι ενθουσιασμένοι» είχε δηλώσει τότε. «Την αγαπάμε».

Ο 33χρονος Ρόμπερτ Κένεντι ΙΙΙ, διατηρούσε σχέση με την Φοξ για περίπου ένα χρόνο προτού αποφασίσουν να κάνουν το επόμενο βήμα, σύμφωνα με την New York Post.

A post shared by Amaryllis Fox (@amaryllisfox) on Jun 20, 2018 at 8:02pm PDT

Στο βιογραφικό της στο Twitter, η Φοξ περιγράφει τον εαυτό της ως «συγγραφέα, ακτιβίστρια ειρήνης και πρώην λειτουργό της CIA».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ