Το κοινό στοιχείο σε όλες τις εμφανίσεις της Μέγκαν Μαρκλ ως δούκισσας -Η κομψή λεπτομέρεια στο στιλ της - iefimerida.gr

Το κοινό στοιχείο σε όλες τις εμφανίσεις της Μέγκαν Μαρκλ ως δούκισσας -Η κομψή λεπτομέρεια στο στιλ της

Η Μέγκαν Μαρκλ/Φωτογραφία Getty
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην Δευτέρα, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έδωσαν το παρών στη βάφτιση του πρίγκιπα Λούις και πλέον έχουν επιστρέψει στα καθήκοντά τους.

Την Τρίτη, ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ, όπως και ο δούκας και η δούκισσα του Sussex παρακολούθησαν τους εορτασμούς για τα 100 χρόνια της RAF, της βρετανικής βασιλικής αεροπορίας.

Η Mέγκαν Μαρκλ ήταν για ακόμα μια φορά εντυπωσιακή και μίνιμαλ.

Επέλεξε μαύρο φόρεμα Dior για την περίσταση, με αέρα από τα 40's και 50's, με τονισμένη μέση full skirt και κομψά μανίκια.

Κι αυτή η εμφάνισή της είναι από τις πιο κομψές και αποπνέει θηλυκότητα, ενώ αυτό το λουκ, όπως τα περισσότερα που έχει επιλέξει για τις δημόσιες εμφανίσεις της μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, που ίσως δεν έχετε παρατηρήσει και τείνει να γίνει signature.

Διαβάστε για την κομψή λεπτομέρεια σε κάθε εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ