Περιπέτεια στον αέρα για 140 επιβάτες με προορισμό τη Σκιάθο -Εν μέσω αστραπών και βροντών - iefimerida.gr

Περιπέτεια στον αέρα για 140 επιβάτες με προορισμό τη Σκιάθο -Εν μέσω αστραπών και βροντών

Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi- LATO KLODIAN
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία μικρή περιπέτεια στον αέρα βίωσαν 140 Σουηδοί που ταξίδεψαν από το Γκέτεμποργκ στη Σκιάθο.

Συγκεκριμένα, το αεροπλάνο επρόκειτο να προσγειωθεί στο νησί το περασμένο Σάββατο, αλλά η καταιγίδα που έπληξε το νησί, δεν επέτρεψε για λόγους ασφαλείας το αεροπλάνο να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης».

Αστραπές και κεραυνοί έσκιζαν τον ουρανό στα δύο ενώ η έντονη βροχή έκανε τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα για τον πιλότο, ο οποίος έπρεπε να επικοινωνήσει με τον πύργο έλεγχου,ώστε να συνεννοηθεί για το αν θα προσγειωθεί ή όχι.

Έτσι, αφού ακολούθησε το πρωτόκολλο για παρόμοια περιστατικά, ο πιλότος ενημέρωσε ότι δεν θα προσγειωθεί και πως θα κάνει υποχρεωτική στροφή για την Αθήνα.

«Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Λόγω της άσχημης κακοκαιρίας θα προσγειωθούμε τελικά στον αερολιμένα Αθηνών» ενημέρωσε η αεροσυνοδός τους επιβάτες της πτήσης.

Πράγματι το αεροσκάφος, προσγειώθηκε στον αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα, ενώ η επιβάτες έφτασαν τελικά στο νησί την επόμενη μέρα μετά από ταλαιπωρία 10 ωρών.

Πηγή:taxydromos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ