Η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ εξομολογείται: Ημουν εθισμένη στο σεξ και το αλκοόλ - iefimerida.gr

Η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ εξομολογείται: Ημουν εθισμένη στο σεξ και το αλκοόλ

Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ (Φωτογραφία: AP/ Arthur Mola)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανθρωπος που κάνει κραιπάλες δήλωσε η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, κάνοντας δημόσια εξομολόγηση για τον εθισμό της στο σεξ και το αλκοόλ.

«Οταν ήμουν μικρότερη, πιστεύω ότι σίγουρα είχα κάποιου είδους εθισμό στο σεξ, ότι όλα μπορούν να λυθούν με το σεξ», δήλωσε η ηθοποιός, σύζυγος του Γουίλ Σμιθ.

Μίλησε όμως και για τη μάχη της με το αλκοόλ. «Θυμάμαι να φτάνω στον πάτο. Ημουν στο σπίτι μόνη μου, είχα πιει δύο μπουκάλια κρασί και πήγαινα για το τρίτο. Σκέφτηκα “πρέπει να έχω πρόβλημα”», είπε.

«Οπότε το έκοψα μαχαίρι. Μπορώ να το κάνω αυτό. Είμαι άνθρωπος που κάνει κραιπάλες και πάντα πρέπει να προσέχω τον εαυτό μου. Μπορώ απλά να “κολλήσω” με κάτι. Το θέμα δεν είναι τι κάνεις, αλλά γιατί. Η συμπεριφορά που συνδέεται με αυτό. Γιατί αν θες να κάνεις πολύ σεξ, τέλεια, αλλά γιατί το κάνεις; Αυτό πρέπει να κοιτάξεις», συνέχισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ