Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 15χρονου στην Αργυρούπολη -Τον αποχαιρέτισαν συγγενείς και φίλοι - iefimerida.gr

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 15χρονου στην Αργυρούπολη -Τον αποχαιρέτισαν συγγενείς και φίλοι

Κηδεία 15χρονου Αργυρούπολη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελέστηκε την Τρίτη το απόγευμα στον ιερό ναό Αναστάσεως στο κοιμητήριο Αργυρούπολης η κηδεία του 15χρονου μαθητή Νίκου Φιλίππου, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του λόγω του bullying που δεχόταν από συνομίληκούς του.

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον άτυχο έφηβο με ένα λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι.

Κηδεία 15χρονου στην Αργυρούπολη/ Φωτογραφία intime

Ο 15χρονος τα ξημερώματα της Κυριακής έβαλε τέλος στη ζωή του. Τον εντόπισαν οι γονείς του απαγχονισμένο στο μπαλκόνι του σπιτιού του.

Ωστόσο είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία ενώ έχει κατονομάσει τους φερόμενους ηθικούς αυτουργούς της ενέργειας του.

Οι έρευνες για τα αίτια που οδήγησαν τον 15χρονο μαθητή από την Αργυρούπολη στην αυτοκτονία βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα», επικαλούμενο μαρτυρίες των φίλων του παιδιού,ο 15χρονος είχε πριν από λίγο καιρό πέσει θύμα ξυλοδαρμού από συνομηλίκους του για ασήμαντη αφορμή αλλά και χωρίς να δοθεί συνέχεια

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε πριν από την αυτοκτονία υπάρχουν αναφορές σε έξι αλλοδαπούς.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, πρόκειται για μαθητές που δρούσαν στην Αργυρούπολη και ασκούσαν ψυχολογική και σωματική βία σε άλλα άτομα. Σύμφωνα με καταθέσεις συμμαθητών και φίλων του νεαρού, στο σχολείο κάποια άτομα κορόιδευαν τον 15χρονο και τον αποκαλούσαν «φυτό», επειδή ήταν άριστος μαθητής.

Μάλιστα, ήταν τέτοια η ψυχολογική πίεση που είχε δεχθεί το παιδί ώστε σε μια από τις σελίδες του ημερολογίου εξέφραζε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει.

Εν τω μεταξύ, οι Αρχές αναμένουν και την άρση του απορρήτου, προκειμένου να μάθουν με ποιους είχε συνομιλήσει ο νεαρός πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Πάντως, από την ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για μια ιδιαίτερη και δύσκολη περίπτωση, αφού οι σκέψεις και οι αναφορές δεν είναι εύκολο να στοιχειοθετήσουν κατηγορία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ