Vechro: 70 χρόνια ζωής - iefimerida.gr

Vechro: 70 χρόνια ζωής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελληνική βιομηχανία χρωμάτων VECHRO, ηγέτιδα εταιρεία στα Πιστοποιημένα Οικολογικά χρώματα στην Ελλάδα, συμπλήρωσε και γιόρτασε 70 χρόνια ζωής σε μία λαμπερή τελετή την Τετάρτη 27 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Intercontinental.

Η εκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσίαση του νέου εταιρικού λογοτύπου της εταιρίας. Ο Marketing Manager της VECHRO κ. Μιχάλης Ορφανός δήλωσε «Η ερευνα και η ανάπτυξη πιστοποιημένων οικολογικών προϊοντων βρίσκεται στην καρδιά της φιλοσοφίας της VECHRO από το 2003. Κινητήρια δύναμη και όραμα μας είναι να δημιουργούμε καινοτόμα προϊοντα -υψηλών προδιαγραφών- που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Οι 96 Πιστοποιήσεις Οικολογικών προϊοντων, κατατάσσουν την VECHRO όχι μόνο Νο1 στην Ελλάδα αλλά και ανάμεσα στις κορυφαίες σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, μία σημαντική διάκριση για την χώρα μας. Το νέο μας λογότυπο, ένα πινέλο – λουλούδι, είναι εργαλείο δημιουργίας και αλλαγής όχι απλά ενός χώρου αλλά και του τρόπου που θα θέλαμε να σκέφτονται -οικολογικά και υπεύθυνα- οι άνθρωποι που μας εμπιστεύονται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Vechro
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ