Απίθανος Φέντερερ: Πρόβλημα για τους ποδοσφαιριστές ότι θα συμπέσουν ο τελικός του Μουντιάλ και του Wimbledon [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίθανος Φέντερερ: Πρόβλημα για τους ποδοσφαιριστές ότι θα συμπέσουν ο τελικός του Μουντιάλ και του Wimbledon [βίντεο]

Ο Ρότζερ Φέντερερ (Φωτογραφία: AP/ Tim Ireland)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει για το γεγονός ότι πιθανότατα θα συμπέσουν οι τελικοί του Μουντιάλ στη Ρωσία και του Wimbledon, την Κυριακή.

Ο Ρότζερ Φέντερερ όμως έδωσε μια απίθανη απάντηση, προσφέροντας γέλιο, όταν τον ρώτησαν αν πιστεύει ότι- σε περίπτωση που φτάσει στον τελικό- θα τον αποσυντονίζουν οι αντιδράσεις των θεατών που λογικά θα παρακολουθούν ταυτόχρονα και τον τελικό του Μουντιάλ, από τα κινητά τους.

«Περισσότερο ανησυχώ ότι ο τελικός του Μουντιάλ θα έχει ζήτημα εξαιτίας του τελικού στο Wimbledon. Θα ακούνε κάθε πόντο, “ουάου, 15-30”... οι ποδοσφαιριστές θα κοιτάζουν προς τους φιλάθλους και δεν θα καταλαβαίνουν τι συμβαίνει στο Wimbledon», είπε γελώντας ο Ελβετός τενίστας. «Τόσο σημαντικό είναι το Wimbledon για όλους μας εδώ. Ισως θα πρέπει να κάνετε την ίδια ερώτηση στη Ρωσία, για το πώς αισθάνονται που θα γίνεται ο δικός μας τελικός την ίδια ώρα», συμπλήρωσε.

Roger Federer's response to #Wimbledon clashing with the #WorldCup final is superb ? pic.twitter.com/V97HzFA4UB

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρότζερ Φέντερερ Μουντιάλ 2018 wimbledon
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ