Μουντιάλ 2018: Η καρδιά του Τιερί Ανρί στα... δύο - Γάλλος και μέλος του τιμ του Βελγίου - iefimerida.gr

Μουντιάλ 2018: Η καρδιά του Τιερί Ανρί στα... δύο - Γάλλος και μέλος του τιμ του Βελγίου

Ο 40χρονος Τιερί Ανρί σήμερα/ Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αποψινός ημιτελικός του Μουντιάλ 2018 θα καθηλώσει εκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλους, αλλά ενός ανθρώπου θα κόψει την καρδιά στα... δύο.

Ο Τιερί Ανρί είναι ο άνθρωπος που οδήγησε την Γαλλία στην κατάκτηση του Μουντιάλ το 1998 μέσα στο Παρίσι. Απόψε είναι μέλος του προπονητικού τιμ του Βελγίου και... αντίπαλος της Γαλλίας στον μεγάλο ημιτελικό.

Ο παλαίμαχος Γάλλος άσος είναι ο βοηθός του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στο Βέλγιο ενώ ως διεθνής με τους «μπλε» σε 13 χρόνια (1997-10) απαρίθμησε συνολικά 123 συμμετοχές, σκοράροντας 51 φορές. Στο παλμαρέ του έχει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998, το Euro του 2000 και το Κύπελλο Συνομοσπονδιών του 2003, ενώ ήταν και στην ομάδα που έφτασε στη δεύτερη θέση στο Μουντιάλ του 2006.

Σήμερα, ο 40χρονος «Τιτί» είναι πολύ κοντά σε έναν ακόμη τελικό της διοργάνωσης, αλλά για να φτάσει εκεί θα πρέπει να αποκλείσει την ομάδα της πατρίδας του. Και αναμενόμενα η καρδιά του θα είναι στα... δύο.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τιερί Ανρί Μουντιάλ 2018 Γαλλία Βέλγιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ