Αρχισε να ράβει το γαμπριάτικο ο Τανιμανίδης - iefimerida.gr

Αρχισε να ράβει το γαμπριάτικο ο Τανιμανίδης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πρόλαβε να γυρίσει από τον Άγιο Δομίνικο και ο Σάκης Τανιμανίδης άρχισε να ράβεται για τον γάμο του με την Χριστίνα Μπόμπα.

Παρ΄όλο που ο γάμος θα γίνει τον Σεπτέμβριο στη Σίφνο, ο παρουσιαστής του Survivor θέλησε από τώρα να ξεκινήσει τις ετοιμασίες του γάμου, προβάροντας γαμπριάτικα κουστούμια.

Ο σχεδιαστής που έχει αναλάβει να ντύσει τον γαμπρό είναι ο Τάκης Γιαννέτος, ο οποίος μάλιστα έραψε και το κουστούμι που φόρεσε στον γάμο του και ο Αντώνης Σροίτερ την περασμένη Κυριακή.

Ηδη έχoυν κυκλοφορήσει στο Ιnstagram βιντεάκια από την πρώτη συνάντηση του σχεδιαστή με τον Σάκη Τανιμανίδη, ωστόσο μυστική είναι ακόμη η τελική επιλογή του παρουσιαστή.

Ωστόσο, στην μέτρηση που του έκανε ο σχεδιαστής δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, καθώς το ένα χέρι του Τανιμανίδη είναι ένα πόντο πιο μακρύ από το άλλο. Ο ίδιος βέβαια δεν μπόρεσε να μην κάνει πλάκα γι΄αυτό στην Χριστίνα Μπόμπα γράφοντας συγκεκριμένα «Το ένα χέρι είναι ένα πόντο πιο μακρύ. Προβληματικό με παίρνεις».

Πάντως, αναμφίβολο είναι πως αυτή που θα κλέψει τις εντυπώσεις θα είναι η νύφη και εν προκειμένω η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία έχει βρει νυφικό, καθώς όπως είχε αποκαλύψει στο Down Town, το νυφικό της θα είναι boho, δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη.

A post shared by You Only Live Once?? (@tanimanidakia) on Jul 10, 2018 at 3:52am PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ