Σοβαρό τροχαίο για τον Τζορτζ Κλούνεϊ -Τράκαρε με τη μηχανή του στη Σαρδηνία - iefimerida.gr

Σοβαρό τροχαίο για τον Τζορτζ Κλούνεϊ -Τράκαρε με τη μηχανή του στη Σαρδηνία

Τζορτζ Κλούνεϊ/ Φωτογραφία:  Splash / Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα τροχαίου έπεσε ο Τζορτζ Κλούνεϊ στη Σαρδηνία.

Συγκεκριμένα, ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, σύμφωνα με το τοπικό μέσο TGR RAI Sardegna, απολάμβανε μία βόλτα με το σκούτερ του στην Costa Corallina της Σαρδηνίας, όταν συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα La Nuova, το ατύχημα συνέβη όταν το αυτοκίνητο άλλαξε ξαφνικά κατεύθυνση με αποτέλεσμα ο οδηγός να μην προσέξει τον Τζορτζ Κλούνεϊ και να πέσει πάνω του.

Στο πλευρό του Τζορτζ Κλούνεϊ έτρεξε αμέσως η Αμάλ Αλαμουντίν όταν έμαθε πως ο Κλούνεϊ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο

Το νοσοκομείο της περιοχής John Paul II, επιβεβαίωσε την άφιξη του Τζορτζ Κλούνεϊ μετά την σύγκρουση, αναφέροντας πως ο ηθοποιός υπεβλήθη σε ιατρικές εξετάσεις και ακτινογραφίες.

Την ώρα του ατυχήματος δεν ήταν μαζί του η Αμάλ Αλαμουντίν, η οποία μόλις έμαθε για το τροχαίο έτρεξε αμέσως στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το τοπική ιστοσελίοδα La Nuova Sardegna, ο Χολιγουντιανός ηθοποιός έχει πάρει ήδη εξιτήριο, ωστόσο ο ίδιος προτίμησε να φύγει από την πίσω πόρτα του νοσοκομείου, όπου και εθεάθη να μπαίνει μέσα σε ένα αυτοκίνητο μαζί με την σύζυγό του.

#BREAKING: First pictures from #GeorgeClooney's accident in #Sardinia this morning (Giovanna Sanna). Clooney has been taken to Saint John Paul II Hospital and the injuries are not expected to be serious. pic.twitter.com/gScPrJ6Ix2

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν βρίσκονται εδώ και αρκετές μέρες στο νησί της Μεσογείου για διακοπές μαζί με τα δίδυμα, τον Αλεξάντερ και την Ίλα, ενώ η τελευταία φορά που εθεάθη ο ηθοποιός από φωτογράφους ήταν το βράδυ του Σαββάτου, όταν μαζί με τη σύζυγό του πέρασαν μία ρομαντική βραδιά σε εστιατόρια του νησιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζορτζ Κλούνεϊ τροχαίο Ατύχημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ