Είναι τρελοί: Γουίλιαμ-Κέιτ, στη βάπτιση του Λούις, σέρβιραν και έφαγαν τούρτα 7 ετών, από το γάμο τους! [εικόνες] - iefimerida.gr

Είναι τρελοί: Γουίλιαμ-Κέιτ, στη βάπτιση του Λούις, σέρβιραν και έφαγαν τούρτα 7 ετών, από το γάμο τους! [εικόνες]

Πραγματοποιήθηκε χθες η βάπτιση του μικρού πρίγκιπα Λούις. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι καλεσμένοι στη βάπτιση του πρίγκιπα Λούις τη Δευτέρα σερβιρίστηκαν τσάι και τούρτα φρούτων, η οποία είχε παρασκευαστεί και σερβιριστεί στο γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον το 2011.

Ο μικρός πρίγκιπας Λούις στην αγκαλιά της μαμάς του, Κέιτ Μίντλετον. Φωτογραφία: AP

Ενώ μερικοί Αμερικανοί συνηθίζουν να κρατούν μερικά κομμάτια της γαμήλιας τούρτας τους για να τη φάνε στην πρώτη επέτειό τους, το βρετανικό έθιμο θέλει να σερβίρεται η γαμήλια τούρτα κάθε φορά που βαφτίζεται ένα παιδί του ζευγαριού.

Η γαμήλια τούρτα. Φωτογραφία: AP

Αυτό σημαίνει πως η τούρτα που έφαγαν χθες οι καλεσμένοι είναι μεγαλύτερη σε ηλικία από τον πρίγκιπα Τζορτζ, που θα γίνει 5 ετών στις 22 Ιουλίου ενώ η Κέιτ και ο Γουίλιαμ έχουν φάει από αυτή την τούρτα σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις.

Η Φιόνα Κέιρνε με την γαμήλια τούρτα του δούκα και της δούκισσας του Κέμπριτζ. Φωτογραφία: AP

Σχεδιασμένη από την Φιόνα Κέιρνε, η γαμήλια τούρτα του Γουίλιαμ και της Κέιτ αποτελούνταν από 17 ξεχωριστές τούρτες φρούτων και είχε 8 ορόφους. Ήταν διακοσμημένη με περίπου 900 λουλούδια και φύλλα σε λευκό και κρεμ γλάσο. Οι γιρλάντες γύρω από την τούρτα είχαν επιλεγεί για να ταιριάζουν με τις λεπτομέρειες του δωματίου όπου είχε τοποθετηθεί την ημέρα του γάμου, στην Πινακοθήκη του Ανακτόρου του Μπάκιγχαμ.

Με Alexander McQueen η Κειτ Μίντλετον. Φωτογραφία: AP

Εκτός από την τούρτα, ακόμη και το ρούχο που φορούσε ο πρίγκιπας Λούις είχε ξαναφορεθεί. Ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ φόρεσαν τα ίδια ρούχα στις βαπτίσεις τους το 2013 και το 2015 αντίστοιχα. Αλλά και η Κέιτ Μίντλετον χρησιμοποίησε ξανά τον ίδιο σχεδιαστή. Φόρεσε ένα φόρεμα του Alexander MsQueen και ένα καπέλο της Τζέιν Τέιλορ, όπως είχε κάνει και στις άλλες βαπτίσεις των παιδιών της.

Λεπτομέρεια από την γαμήλια τούρτα. Φωτογραφία: AP
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ