Μουντιάλ 2018: Σύγκρουση Γαλλίας-Βελγίου με φόντο μια θέση στον μεγάλο τελικό - iefimerida.gr

Μουντιάλ 2018: Σύγκρουση Γαλλίας-Βελγίου με φόντο μια θέση στον μεγάλο τελικό

Ανρί και Λουκάκου/Φωτογραφία AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η παρέα των Γκριεζμάν-Μπαπέ-Πογκμπά συγκρούεται σήμερα στην Αγία Πετρούπολη με αυτή των Αζάρ-Λουκάκου-Κουρτουά, με τους νικητές να εξασφαλίζουν το ένα από τα δύο εισιτήρια του μεγάλου τελικού που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή.

Ένας από τους πολλούς συνδετικούς κρίκους μεταξύ των δύο χωρών, δεν είναι άλλος από τον βοηθό του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, Τιερί Ανρί, ο οποίος είτε θα διεκδικήσει το δεύτερο παγκόσμιο Κύπελλο στην καριέρα του, είτε θα δει την χώρα του να αγωνίζεται στον τελικό.

Αμφότερες οι ομάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα χωρίς προβλήματα, ενώ ο Εμπαπέ παρά την απουσία του από την προπόνηση της Γαλλίας, θα αγωνιστεί κανονικά σύμφωνα με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ

«Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για εμάς. Έχουμε Βέλγους που παίζουν με εμάς στις ομάδες μας. Υπάρχει τεράστια αντιπαλότητα μεταξύ Γαλλίας και Βελγίου, είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Επίσης έχουν εννέα παίκτες που αγωνίζονται στην Premier League, συνεπώς είναι σίγουρο ότι αυτός ο αγώνας θα έχει και μια αγγλική χρειά», είπε ο Ζιρού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουντιάλ 2018 Γαλλία Βέλγιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ