Επιστολή Γλέζου σε Μαδούρο για τους 2 Ελληνες στρατιωτικούς -Του ζητά να παρέμβει - iefimerida.gr

Επιστολή Γλέζου σε Μαδούρο για τους 2 Ελληνες στρατιωτικούς -Του ζητά να παρέμβει

Ο Μανώλης Γλέζος (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παρέμβαση του Νικολάς Μαδούρο, στην υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, ζητά ο Μανώλης Γλέζος, σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βενεζουέλας.

Σε αυτή, ο κ. Γλέζος του ζητά να παρέμβει προσωπικά στον Ταγίπ Ερντογάν, καθώς παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας του Τούρκου προέδρου, προκειμένου να απελευθερωθούν το ταχύτερο δυνατόν οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης.

Αναλυτικά, η επιστολή του κ. Γλέζου, που παραδόθηκε μέσω του πρέσβη της Βενεζουέλας στην Αθήνα:

«Πρόεδρε της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουελας Νικολας Μαδουρο,

Αγαπητέ Πρόεδρε

Σας απευθύνω έκκληση ώστε να παρέμβετε προσωπικά στον Πρόεδρο Ερντογάν στα πλαίσια των διακρατικών σχέσεων που διατηρεί η χώρα σας με την Τουρκία, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ταχύτερη δυνατή απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που βρίσκονται στις τουρκικές φυλακές .

Είμαι στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε επί του θέματος αυτού, ώστε να σταματήσει η αδικία που βιώνουν οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί.

Συντροφικά
Μανώλης Γλέζος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ