Ταϊλάνδη: Γιατί δεν αποκαλύπτουν τις ταυτότητες των διασωθέντων παιδιών - iefimerida.gr

Ταϊλάνδη: Γιατί δεν αποκαλύπτουν τις ταυτότητες των διασωθέντων παιδιών

Καλά στην υγεία τους είναι τα πρώτα παιδιά που απεγκλωβίστηκαν. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού των 12 παιδιών και του προπονητή τους βρίσκεται σε εξέλιξη, την ώρα που 4 παιδιά έχουν ήδη μεταφερθεί στο νοσοκομείο από χθες και άλλα τρία έχουν βγει σήμερα.

Φωτογραφία από τα παιδιά που ήταν εγκλωβισμένα στο σπήλαιο. Φωτογραφία: AP

Κι ενώ πολλά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν τα ονόματα των 4 πρώτων παιδιών, χωρίς επίσημη επιβεβαίωση, οι αξιωματούχοι δηλώνουν πως δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα κανένα στοιχείο για την ταυτότητά τους, από σεβασμό στις οικογένειες των παιδιών που παραμένουν εγκλωβισμένα.

Μάλιστα, τα 4 πρώτα παιδιά είναι σε καραντίνα στον 8ο όροφο του νοσοκομείο στο Τσιανγκ Ράι, για να προφυλαχθούν από πιθανές λοιμώξεις. Οι γιατροί είπαν ότι σκέφτονταν να επιτρέψουν στους γονείς τους να τα επισκεφθούν και να τα δουν μέσα από ένα γυάλινο διαχωριστικό, για να αποφευχθούν οι αγκαλιές και τα φιλιά.

Με ελικόπτερο μεταφέρονται στο νοσοκομείο τα παιδιά που απεγκλωβίζονται. Φωτογραφία: AP

Η διάθεσή τους είναι τόσο καλή που ζήτησαν να φάνε ένα πολύ δημοφιλές πιάτο της Ταϊλάνδης, με τηγανιτό ρύζι, κρέας και βασιλικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ