Κατσέλη: Η Ευρώπη αποδείχθηκε «μικρή» και ευθύνεται που μπήκαμε στο ΔΝΤ - iefimerida.gr

Κατσέλη: Η Ευρώπη αποδείχθηκε «μικρή» και ευθύνεται που μπήκαμε στο ΔΝΤ

Κατσέλη: Η Ευρώπη αποδείχθηκε «μικρή» και ευθύνεται που μπήκαμε στο ΔΝΤ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η προσφυγή στο ΔΝΤ ήταν απόρροια του γεγονότος ότι οι αγορές έκλεισαν για την Ελλάδα ενώ η Ευρώπη αποδείχθηκε πολύ μικρή και δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει την χρηματοπιστωτική κρίση τόνισε η Λούκα Κατσέλη.

Η πρώην υπουργός υποστήριξε ότι μιλώντας στο Real fm υποστήριξε ότι «δεν πιστεύω ότι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου θα διαστρέβλωνε στοιχεία όταν η Γιούροστατ είναι υπεύθυνη, εάν στην στατιστική υπηρεσία μπήκαν κάποια κονδύλια που δεν έπρεπε τότε πρέπει να αναζητηθούν οι ευθύνες».

Σχετικά με τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων τόνισε ότι «κάποια μικρή συσπείρωση θα υπάρχει αλλά είναι τόσο μεγάλες οι ανακατατάξεις που μία μεγάλη πλειοψηφία ουσιαστικά αναζητάει αδιέξοδο με άλλα μέσα και πολιτικές από αυτές που έχουν ενσωματωθεί στο μνημόνιο», είπε η.

«Έρχονται μαζικά στην Κοινωνική Συμφωνία» υποστήριξε η Λούκα Κατσέλη και τόνισε ότι «το θεωρώ άθλο μετά από 4 ημέρες να έχουμε 1,5%, στις δημοσκοπήσεις, παίρνουμε μηνύματα από όλη την Ελλάδα, που μας λένε ότι δεν μπορούμε να πορευθούμε με το «ναι σε όλα» και το «όχι σε όλα» και χρειάζονται άνθρωποι που με τσαμπουκά μπουν να προχωρήσουν μπροστά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας σε ερώτηση για την κυβερνητική της θητεία τόνισε ότι: «Είμαστε περήφανοι και όταν ήμουν υπουργός Οικονομία και Εργασίας έδωσα μάχες και δυο φορές αναδομήθηκα και με έδιωξαν από την κοινοβουλευτική ομάδα, έχω πολύ νωρίς υποστηρίξει με άρθρο ότι εάν δόσεις το ένα χέρι στην αγορά θα σου κόψει και το άλλο και από το 2010 έλεγα ότι το φάρμακο της τρόικας σκοτώνει» είπε η Λούκα Κατσέλη και πρόσθεσε ότι «επίσης νιώθω περήφανη για το νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και ως υπουργός εργασίας δεν ενέδωσα στην μείωση του κοινωνικού κράτους και την κατάργηση των συμβάσεων και έπρεπε να φύγω για να περάσουν αυτά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ