Βρετανία: Ο Ντομινίκ Ράαμπ νέος υπουργός για το Brexit - iefimerida.gr

Βρετανία: Ο Ντομινίκ Ράαμπ νέος υπουργός για το Brexit

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι διόρισε σήμερα τον Ντομινίκ Ράαμπ ως νέο υπουργό για το Brexit μετά την παραίτηση του προκατόχου του.

«Η βασίλισσα ενέκρινε τον διορισμό του βουλευτή Ντομινίκ Ράαμπ ως υπουργού για την Έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση», σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο της Μέι.

Ο Ράαμπ ήταν προηγουμένως υπουργός Στέγασης.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός αρμόδιος για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ, Ντέιβιντ Ντέιβις, γνωστοποίησε χθες ότι υπέβαλε την παραίτησή του.

Και αυτό διότι θεωρεί πως η πολιτική που προωθεί η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι υπονομεύει τις διαπραγματεύσεις με τις Βρυξέλλες και το βρετανικό κοινοβούλιο δεν θα ανακτήσει όντως τις εξουσίες του μετά την αποχώρηση.
«Η γενική κατεύθυνση της πολιτικής θα μας βάλει στην καλύτερη περίπτωση σε αδύναμη διαπραγματευτική θέση, από την οποία πιθανότατα δεν θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε», τόνισε ο Ντέιβις στην επιστολή της παραίτησής του προς τη Μέι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ