Που να πάτε και τι να δείτε απόψε το βράδυ στην Αθήνα... - iefimerida.gr

Που να πάτε και τι να δείτε απόψε το βράδυ στην Αθήνα...

Που να πάτε και τι να δείτε απόψε το βράδυ στην Αθήνα...
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης θα παρουσιάσει τις πιο αγαπημένες επικές και θρησκευτικές μελωδίες του που τον ανέδειξαν σε έναν από τους σημαντικότερους συνθέτες της Ελλάδα.

Η ορχήστρα εγχόρδων «Τάμαλο», με πρώτο βιολί τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη, η Μεικτή και η Παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου συμπράττουν επί σκηνής σε μια μουσική γιορτή. Σε μια ιδιαίτερη στιγμή της συναυλίας οι πρωτοψάλτες Γιώργος και Κωνσταντίνος Μπιλάλης θα μας μεταφέρουν στην καθ' ημάς ανατολή. Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Βασιλίσσης Σοφίας και Κόκκαλη) Τηλ. 2103688711. Ώρα 20:30. Εισιτήρια Φοιτητικά: 15, Γ Ζώνη: 20, Β Ζώνη: 32, Α Ζώνη: 47, Διακεκριμένη Ζώνη: 75 ευρώ.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ LIVE

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Βαγγέλη Γερμανού, από το 1981 ως σήμερα: από τα «Μπαράκια» ως το «Το Μαγικό Νησί». Small Cafe-bruncherie (Αριστοτέλους 10) Τηλ. 2104297236. Ώρα 22:30. Εισιτήρια 15 ευρώ (με ποτό).

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΑΓΙΕ "ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ ΓΙΑ ΦΛΑΟΥΤΟ, ΟΜΠΟΕ, ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΟΡΝΟ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ"

Αποσπάσματα από δημοφιλείς όπερες τα οποία έχουν μεταγραφεί για φλάουτο, όμποε, αγγλικό κόρνο και πιάνο θα ερμηνεύσουν το Σάββατο, 24 Μαρτίου στις 18.00, στο φουαγέ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, οι διακεκριμένοι σολίστες Θόδωρος Μαυρομμάτης (φλάουτο), Δημήτρης Σαφαρίδης (όμποε) και Σοφία Ταμβακοπούλου (πιάνο). Θέατρο Ολύμπια (Ακαδημίας 59) Τηλ. 210 3612461. Ώρα 18:00.Είσοδος ελεύθερη.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ATENISTAS: ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΟΝ ΙΛΙΣΣΟ

Το Σάββατο 24 Μαρτίου από τις 2:00 το μεσημέρι μέχρι τις 5.00 απόγευμα θα υποδεχτούμε την Άνοιξη, στο ξεχασμένο ποτάμι της Αθήνας, τον Ιλισσό, (στο μοναδικό σημείο που η κοίτη του είναι ανοιχτή), για να περάσουμε ένα γιορτινό μεσημέρι μέσα στην καταπράσινη αυτή γωνία της πόλης. Το σημείο συνάντησης είναι στο πλάτωμα ανάμεσα στην Αγία Φωτεινή και τις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου. Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει καθαρισμός της κοίτης του Ιλισσού (συμμετοχή προαιρετική).Είσοδος ελεύθερη.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ

ΜΟΥΣΙΚΗ

PLEQ, HIOR CHRONIK, GOLDERS GREEN

Πρόκειται για μια πολυπολιτισμική συνεργασία ανάμεσα στον Πολωνό Pleq, στον Ιάπωνα Hiroki Sasajima και τον Βρετανό Spheruleus. Καλεσμένοι της βραδιάς θα είναι ο Bartosz Dziadosz (Pleq), ο οποίος θα πραγματοποιήσει ζωντανή εμφάνιση για πρώτη φορά μπροστά σε αθηναϊκό κοινό, και ο Hior Chronik, φίλος και συνεργάτης του Bartosz. Η βραδιά πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της Πρεσβείας της Πολωνικής δημοκρατίας στην Αθήνα. Knot Gallery (Μιχαλακοπούλου 206 και Πύρρου). Ώρα 21:00. Γενική είσοδος: 5 ευρώ.

ILIA DARLIN LIVE

Το Σάββατο 24 Μαρτίου η Ilia Darlin αναμένεται να πραγματοποιήσει την πολυαναμενόμενη εμφάνιση της μετά την κυκλοφορία του πρώτου της single με τίτλο "Hit Me". Το εν λόγω τραγούδι κυκλοφορεί ταυτόχρονα σε 20 χώρες. Η Ίλια με την μπάντα της θα τραγουδήσει ακυκλοφόρητα της κομμάτια και θα διασκευάσει αγαπημένες της επιλογές. Κ44 (Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 44) Τηλ. 210 342356. Ώρα 21:00. Δωρεάν είσοδος. (Υπάρχει χρέωση στην κατανάλωση).

REDSHAPE (PRESENT, DELSIN, STYRAX) + LEE BURTON (KLIK) + MANU (ΜELTDOWN)

Το six d.o.g.s παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Sebastian Kramer ή αλλιώς Redshape. O Sebastian Kramer έκανε τα πρώτα του βήματα στην ηλεκτρονική μουσική το 1995. Αν θέλεις να χαρακτηρίσεις το στυλ της μουσικής του Redshape είναι λιγάκι δύσκολο, το μόνο που μπορείς να πεις για την μουσική του είναι ότι υπάρχει βάθος και εξέλιξη μέσα στο σκοτάδι. Την ευθύνη για το ζέσταμα της βραδιάς θα αναλάβουν αντίστοιχα ο Μanu γνωστός από τις Meltdown βραδιές και το κλείσιμο ο Lee Burton. 6 D.O.G.S (Αβραμιώτου 6-8) Τηλ. 210 3210510. Ώρα 00:00. Εισιτήρια 10 ευρώ (με ποτό).

ΝΙΚΟΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ LIVE

Πρόκειται για έναν χαρισματικό συνθέτη και ενορχηστρωτή αλλά και καταπληκτικό πιανίστα, που συμβάλλει στη δημιουργία μιας ιδιαίτερα φιλικής ατμόσφαιρας, τρυφερή όπως η μουσική του αλλά και αναζωογονητική όπως καλούν οι εποχές. Μαζί του οι εξαίρετοι μουσικοί: Μαρία Λάρο τραγούδι, βιολί, Τζέκι Σουλκούκι βιολί. Art gallery caf? (Ιπποκράτους 1 και Γαληνού) Τηλ. 210 8958866. Ώρα 21:00. Εισιτήριο 10 ευρώ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΡΑΣ LIVE

Ο Δημήτρης Καρράς για άλλη μία φορά στο φιλόξενο στέκι της οδού Κρέσνας το Momento. Αυτή την φορά με ένα πιο προσωπικό πρόγραμμα, παρουσιάζει τραγούδια από τους τρεις δίσκους του καθώς και από τις συνεργασίες του. Μαζί του το συγκρότημα Αντίπερα όχθη. Momento live bar (Κρέσνας 82) Τηλ. 2105750987. Ώρα 22:00. Δωρεάν είσοδος. (Υπάρχει χρέωση στην κατανάλωση).

SHADOW PLAY FEST. VOL.1

Το "Rory Gallagher Greece" και η "Βlues Ελληνική Κοινότητα" σας προσκαλούν σε ένα μουσικό αφιέρωμα (που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός..) στον αγαπημένο θρυλικό πρίγκιπα της Ιρλανδίας, Rory Gallagher, αλλά και σε εκρηκτικά μονοπάτια southern κουλτούρας και εκρηκτικής riff-ολογίας που θα σας οδηγήσουν στην πιο Rock βραδιά της ζωής σας. Κύτταρο Live (Ηπείρου και Αχαρνών) Τηλ. 210 8224134. Ώρα 21:30. Εισιτήριο 10 ευρώ.

ΚΑΙΤΗ ΚΟΥΛΛΙΑ & ΝΙΚΟΣ ΒΕΝΕΤΑΚΗΣ "ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΙΟΥ"

Η Καίτη Κουλλιά και ο Νίκος Βενετάκης μοιράζονται τις μελωδίες, τα ρεφρέν και τους στίχους, γιορτάζουν και παντρεύουν παλιά με καινούργια τραγούδια, στήνουν το γλέντι για τους καλεσμένους. Μουσική σκηνή Χαμάμ (Δημοφώντος 97) Τηλ. 210 3421212. Ώρα 22:30. Γενική είσοδος: 10 ευρώ. (Μπύρα - κρασί: 5 ευρώ).

"KULTUREKANTINE"

"Το KultureKantine γεννήθηκε και μεγαλώνει στο Nueva Trova. Κulturekantine είναι μια μουσική καντίνα που ήρθε να δώσει περισσότερο ρυθμό στις νύχτες της Αθήνας. Οι Johnny Caroutso & G. Skarakis, συναντιούνται στη σκηνή του Trova, σε ένα πάρτυ με κοινό σημείο τις επιρροές τους από την μαύρη μουσική του κόσμου και όχι μόνο. Funk, Soul, Disco, Electronic Grooves, Afro, Electro Jazz και όπου βγάλει, το μόνο που χρειάζεστε είναι διάθεση για χορό και αντοχές. Nueva Trova (Αθηνάς και Βλαχάβα 9) Τηλ. 6980091150. Ώρα 22:30. Δωρεάν είσοδος. (Υπάρχει χρέωση στην κατανάλωση).

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΙΖΟΣ "Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ"

Από το Σάββατο 24 Μαρτίου και για 3 ακόμη σαββατιάτικες εμφανίσεις, ο Απόστολος Ρίζος ανεβαίνει ξανά στη σκηνή του Πυρήνα, σε ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα με τίτλο: "Η Γυναίκα στον πυρήνα". Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής, Απόστολος Ρίζος, επιχειρεί μια προσέγγιση της ανεξάντλητης σε μεταμορφώσεις γυναικείας μορφής, μέσα από τις πληθωρικές αντανακλάσεις της στο ελληνικό - και όχι μόνο - τραγούδι. Πυρήνας (Μιχαλακοπούλου και Διοχάρους 11) Τηλ. 210 7237150. Ώρα 22:00. Εισιτήριο εισόδου: 8 ευρώ. (Ποτήρι κρασί - Μπύρα: 4 ευρώ)

"HOUSE UNITED"

Το Σάββατο 24 Μαρτίου το House United gang θα βρεθεί στα decks του City στην οδό Χάρητος 43 στο Κολωνάκι σε ένα uplifting house dj set. City Cocktail Bar (Χάρητος 43) Τηλ. 210 7228910. Ώρα 22:00. Δωρεάν είσοδος. (Υπάρχει χρέωση στην κατανάλωση).

NO SPONSORS FESTIVAL

Στην σκηνή ανεβαίνουν οι: Active Member, Χνάρια, La Bruja Muerta, Flavo Tnato, Psyclinic Tactix, Lyrical Punishment, Ονειρευτής και Sundy. Gagarin 205 (Λιοσίων 205). Ώρα 21:00. Εισιτήριο 15 ευρώ.

SPACE BLANKET -- COSMIC EP LIVE RELEASE PARTY

Οι Space Blanket το Σάββατο 24 Μαρτίου γιορτάζουν την επίσημη κυκλοφορία του πρώτου τους EP με τίτλο Cosmic σε μία ειδικά σχεδιασμένη βραδιά με διαδραστικές προβολές με την τεχνική του projection mapping. Μαζί τους οι Μary's Flower Superhead σε μία επίσης πρώτη ζωντανή παρουσίαση του καινούριου τους υλικού αλλά και οι Digital Riot οι οποίοι θα κλείσουν την βραδιά με ένα σπέσιαλ DJ set. Bios (Πειραιώς 84) Τηλ. 210 3425335. Ώρα 22:30. Δωρεάν είσοδος. (Υπάρχει χρέωση στην κατανάλωση).

O ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΡΟΥΖΟ: "Η ΣΙΩΠΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΙΝΟ ΗΛΙΟ"

Ο ΙΑΝΟS παρουσιάζει τον σύνθετη Γιώργο Ψυχογιό στο έργο "Η Σιωπή ακόμη καίει τον πρωινό ήλιο". Ο Γιώργος Ψυχογιός συναντά και εμπνέεται από τον ποιητή Νίκο Καρούζο και παρουσιάζει σε πρώτη εκτέλεση το έργο του "Η Σιωπή ακόμη καίει τον πρωινό ήλιο", που είναι βασισμένο πάνω σε 10 ποιήματα του Νίκου Καρούζου. Μια μοναδική παράσταση για ακορντεόν, κοντραμπάσο, ντραμς, κρουστά και αφήγηση. Ιανός (Σταδίου 24) Τηλ. 210 3217810. Ώρα 22:00. Εισιτήριο 10 ευρώ.

"ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ 2 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ"

Το Θέατρο του Πανικού γιορτάζει τα 2 του χρόνια και σας προσκαλεί στη γιορτή όπου θα χορέψετε και θα ακούσετε ζωντανά τους Empty Frame, τους Quiet Pliz, και τους Musica Mista. Βάζουν μουσική οι Αλέξανδρος Γεωργίου και Ιφιγένεια Μακρή. Quilombo Centro Cultural (Σερβίων 10 και Λεωφόρος Αθηνών) Τηλ. 2105227961. Ώρες 22:00. Είσοδος ελεύθερη.

TILEMACHOS MOUSSAS FARM LIVE

Ο Τηλέμαχος Μούσας και η μουσική κολεκτίβα του (Moussas Farm) παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ, Newborn. Floral - Books + Coffee (Θεμιστοκλέους 80) Τηλ. 210 3800070. Ώρα 22:00. Εισιτήριο 5 ευρώ.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

ZUMBATHON

Το μεγαλύτερο Zumbathon που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, διεξάγεται το Σάββατο 24 Μαρτίου και ώρα 17.00 στο Γήπεδο Tae kwon do (Κλειστός Πόλος Φαλήρου), με τη συμμετοχή 30 instructors. Το Zumbathon είναι μια εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ανοικτή σε όλους. Το Zumbathon θα διαρκέσει τουλάχιστο 3 ώρες. Πρόκειται να παρουσιάσουν εθελοντικά τις χορογραφίες τους, διασκεδάζοντας και γυμνάζοντας τους παρευρισκόμενους. Η Zumba, είναι ένα σύγχρονο είδος γυμναστικής και χορού που συνδυάζει χορογραφίες latin, όπως salsa, meringue και mambo με fitness γυμναστική. Γυμναστήριο Π. Φαλήρου (Tae Kwon Do) (Αεροπόρου Αριστοτέλη Μοραΐτη) Τηλ. 210 8840600. Ώρα: 17:00 Συμμετοχή: 10 ευρώ.

ΘΕΑΤΡΟ

"Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ" ΤΩΝ RAY KILBY & JOHN STEINBERG

Η StageART productions παρουσιάζει το θεατρικό έργο των Βρετανών συγγραφέων Ray Kilby και John Steinberg «Ο Τραπεζίτης» (W for Banker) στο beton7, από το Σάββατο 24 Μαρτίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή μέχρι την Κυριακή 22 Απριλίου. Το έργο πρωτοπαρουσιάστηκε το 2010 στο Λονδίνο και πρόκειται για ένα σύγχρονο, κοινωνικό έργο με πολλές απροσδόκητες κωμικές στιγμές αλλά και με πολλά κοινά σημεία με την Ελλάδα του σήμερα. Παίζουν: Πάνος Γκιουλής, Σμαράγδη Λαμπρινού, Ειρήνη Στάικου. Beton7 (Πύδνας 7) Τηλ. ,210 7512625. Ώρα 21:30. Εισιτήριο 12 ευρώ, φοιτητικό: 8 ευρώ.

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ "Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ"

Το Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης, οργανώνει το Σάββατο 24 Μαρτίου, παράσταση Θεάτρου Σκιών στο πλαίσιο της προσπάθειας διατήρησης και προβολής του Θεάτρου Σκιών, ενός θεάματος ιδιαίτερα αγαπητού σε μικρούς και μεγάλους. Αυτή τη φορά θα παρουσιαστεί το έργο: Θέατρο σκιών "Ο Αθανάσιος διάκος στο μοναστήρι" (Το πρώτο μέρος του ηρωικού δράματος). Κεντρικό Κτίριο Μουσείου Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης (Κυδαθηναίων 17) Τηλ. 210 3229031. Ώρα 18:00.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ 2012 - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ "ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ"

Το Ελληνικό Κέντρο της Διεθνούς Ένωσης Κουκλοθεάτρου UNIMA και η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων συνδιοργανώνουν και σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου. Στις 24 και στις 25 Μαρτίου 2012, από τις 11 το πρωί έως τις 11 το βράδυ, στην «Τεχνόπολις» (Κεντρική αυλή και Αίθουσα «Κων/νος Καβάφης» Κτίριο «Δ7»), οι επισκέπτες συμμετέχουν σε μια μεγάλη Γιορτή. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 15 παραστάσεις μεγάλης διάρκειας σε δύο θεατρικές σκηνές, 14 υπαίθριες παραστάσεις δρόμου, εργαστήρια για παιδιά (κατασκευή και εμψύχωση κούκλας), παιχνίδια και εργαστήριο για ενηλίκους. Τεχνόπολις (Πειραιώς 100). Είσοδος ελεύθερη.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΧΟΡΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ

Ένα εργαστήριο χορού και κίνησης, ένα εργαστήριο επιστημονικής φαντασίας!

Η πόλη, 100 χρόνια μετά, ύστερα από μια μεγάλη καταστροφή! Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί σε τρεις συναντήσεις από την ομάδα χορού Αερίτες. Απευθύνεται σε: εφήβους 14-18 ετών. Το εργαστήριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της παράστασης χορού Era poVera, από την ομάδα χορού Αερίτες και την χορογράφο Πατρίσια Απέργη. Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (Λεωφόρος Συγγρού 107-109) Τηλ. 213 0178000. Ώρα 12:00 με 15:00. Κόστος συμμετοχής: 45 ευρώ για τον κύκλο και των τριών εργαστηρίων.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΤΖΟΚΟΝΤΑ

Ένα εργαστήριο δύο συναντήσεων, για γονείς και παιδιά ηλικίας 5-8 ετών. Τα παιδιά και οι γονείς τους έρχονται σε επαφή με την τέχνη με έναν ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο. Κοιτάζοντας όλοι μαζί διαφορετικούς πίνακες από την ιστορία της τέχνης. Ο κύκλος εργαστηρίων θα πραγματοποιηθεί από την ομάδα Anima. Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (Λεωφόρος Συγγρού 107-109). Τηλ. 213 0178000. Ώρα: 11:00. Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ το κάθε παιδί και 10 ευρώ ο κάθε γονέας, και για τις δύο συναντήσεις. Tηλ: 213-0178034

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

Ο Ιωάννης Κωτούλας στο βιβλίο του "Μετανάστευση και Κυρίαρχη Εθνική Κουλτούρα" εξετάζει τις διάφορες παραμέτρους της πολυπολιτισμικότητας και της μετανάστευσης. Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Νίκος Βατόπουλος, δημοσιογράφος, ο Κυριάκος Νικολάου- Πατραγάς, διδάσκων Ισλαμικού Δικαίου και Θεσμών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο Jean- Daniel Colombani, Πρόεδρος Ένωσης Μεταναστών Ελλάδας. Θα ακολουθήσει προβολή ντοκιμαντέρ με θέμα την πολυπολιτισμικότητα. Ελληνοαμερικανική Ένωση (Μασσαλίας 22) Τηλ. 210 3680900. Ώρα 12:30. Είσοδος ελεύθερη.

Ο "ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ" ΤΟΥ ΦΕΝΤΕΡΙΚΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΛΟΡΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μουσικών Ιχνηλασιών» που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη και το Δημοτικό Ωδείο θα πραγματοποιηθεί μουσικό αφιέρωμα στον Λόρκα με τίτλο «Φεντερίκο Γκαρσία Λόρκα-Δημήτρης Μαράμης Amor Oscuro-Σκοτεινός Έρωτας» το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη (Π. Τσαλδάρη 10). Τηλ. 210 4278100. Είσοδος ελεύθερη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ