Ξεκαρδιστικό βίντεο: Ακαδημαϊκός δίνει σοβαρή συνέντευξη και γάτα σκαρφαλώνει πάνω του [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Ακαδημαϊκός δίνει σοβαρή συνέντευξη και γάτα σκαρφαλώνει πάνω του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σοβαρή πολιτική συνέντευξη του ιστορικού και πολιτικού επιστήμονα Γέρζι Ταργκάλσκι διακόπηκε για έναν απροσδόκητο λόγο.

Η γάτα του άρχισε να σκαρφαλώνει πάνω του.

Ο Δρ. Ταργκάλσκι έδινε συνέντευξη στο ολλανδικό τηλεοπτικό σταθμό NTR, μιλώντας για την πολιτική κατάσταση στην Πολωνία και εξέφραζε την άποψή του για περί ελέγχου της ζωής στη χώρα από ανθρώπους της πρώην Υπηρεσίας Ασφαλείας, όταν η γάτα του αποφάσισε να «κλέψει» την παράσταση.

Η γάτα άρχισε να σκαρφαλώνει στους ώμους του ακαδημαϊκού, να τυλίγει την ουρά γύρω από το πρόσωπό του και να του γλύφει το αυτί, ενώ εκείνους συνέχιζε να μιλά.

Το βίντεο «ανέβηκε» στα social media από τον Ολλανδό δημοσιογράφο Ρούντι Μπούμα και έγινε viral.

Το ξεκαρδιστικό βίντεο θύμισε σε πολλούς την «εισβολή» των παιδιών του καθηγητή Ρόμπερτ Κέλι στο γραφείο του, την ώρα που μιλούσε στο BBC για την κατάσταση στη Νότια Κορέα.

The Polish historian & political scientist Jerzy Targalski remained completely unruffled during our interview when this happened pic.twitter.com/4dLi16Pq1H

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καθηγητής γάτα Viral βίντεο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ