Throwback: Η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνας ντυμένη και αυτή... πριγκίπισσα [εικόνα] - iefimerida.gr

Throwback: Η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνας ντυμένη και αυτή... πριγκίπισσα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σπάνια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, μοιράστηκε η λαίδη Κίτι Σπένσερ, που την δείχνει ως μικρή πριγκίπισσα της Disney μαζί με την μητέρα της Βικτόρια Έτκιν.

Η φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνας την δείχνει σε νεαρή ηλικία ντυμένη ως Μπέλα από την ταινία «Η Πεντάμορφη και το Τέρας». «Λίγο υπερβολικά ντυμένη» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Mildly overdressed #tbt

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on Jul 5, 2018 at 12:23am PDT

Οι θαυμαστές της έσπευσαν να γράψουν υπέροχα σχόλια κάτω από την φωτογραφία όπως «Κάθε μέρα μοιάζεις όλο και περισσότερο με τη μητέρα σου» ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «τόσο γλυκό να σε βλέπουμε με τη μαμά σου».

Η ανάρτηση έρχεται λίγο μετά την ανακοίνωση πως η Κίτι θα είναι το νέο πρόσωπο της διαφημιστικης εκστρατείας των κοσμημάτων Bulgari. Ο ιταλικός οίκος κοσμημάτων ανέφερε πως η Κίτι ενσαρκώνει «το ίδιο κομψό, αλλά σύγχρονο ύφος που αποτελεί επιτομή της Bulgari». Μιλώντας για τη συνεργασία, η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνας, αποκάλυψε: «Είναι τεράστια τιμή να συνεργάζομαι με την πιο διάσημη ιταλική μάρκα κοσμημάτων στον κόσμο. Η Bulgari ήταν πάντα συνώνυμη με την δημιουργικότητα, την κληρονομιά, την ομορφιά και την αίγλη. Είμαι, επομένως, πολύ ενθουσιασμένη που γίνομαι μέρος της οικογένειας Bulgari, καθώς αυτό σημαίνει ότι θα βιώσω από πρώτο χέρι το πάθος και την μαγεία τους».

So proud of this role with @bulgariofficial #BvlgariFamily #BvlgariAmbassador

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on May 30, 2018 at 2:27pm PDT

Η Κίτι Σπένσερ, που είναι κόρη του Τσαρλς Σπένσερ, σχολιάστηκε ιδιαίτερα για την λαμπερή εμφάνισή της στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, όταν έφτασε στο παρεκκλήσι του Αγίυο Γεωργίου με την μικρότερη αδερφή της, την λαίδη Ελάιζα και τον αδερφό της Λούις. Η Κίτι και τα αδέρφια της μετακόμισαν στη Νότια Αφρική σε νεαρή ηλικία σε μια προσπάθεια να αποφύγουν τα φώτα της δημοσιότητας. Μετά το διαζύγιο των γονιών της το 1997, η Κίτι αποφάσισε να μείνει στη Νότια Αφρική με την μητέρα της, ενώ ο πατέρας της επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να αναλάβει την περιουσία στο Άλθορπ.

Η λαίδη Κίτι ΣΠένσερ με τα αδέρφια της στο γάμο του ξαδέρφου της, πρίγκιπα Χάρι. Φωτογραφία: Ian West/pool photo via AP
Η λαμπερή εμφάνιση της Κίτι Σπένσερ στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι. Φωτογραφία: Gareth Fuller/pool photo via AP
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ