Survivor 2: Νικόλας Αγόρου και Πάνος, κουρεμένοι, ξυρισμένοι, επέστρεψαν Αθήνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Survivor 2: Νικόλας Αγόρου και Πάνος, κουρεμένοι, ξυρισμένοι, επέστρεψαν Αθήνα [εικόνες]

Πάνος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρωμα Μαχητών είχαν οι δύο τελευταίες αποχωρήσεις του Survivor 2. Πάνος και Νικόλας Αγόρου ήταν οι δυο τελευαίοι παίκτες που αποχώρησαν από τον Αγιο Δομίνικο και επέστρεψαν Ελλάδα.

Πάνος και Νικόλας Αγόρου είναι οι δυο τελευταίοι παίκτες του Survivor 2 που αποχώρησαν

Και καθώς οι δυο αποχωρήσεις των Μαχητών του Survivor 2 είχαν μόλις δυο ημέρες διαφορά, Πάνος και Νικόλας Αγόρου επέστρεψαν στην Αθήνα παρέα.

Κουρεμένοι, ξυρισμένοι, έχοντας... διώξει από πάνω τους το πολύ μαλλί και τα πολλά γένια που απέκτησαν λόγω της πολύμηνης παραμονής τους στον Αγιο Δομίνικο, οι δύο παίκτες του Survivor 2, με τα χαμόγελα ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους κατέφθασαν στο Ελ.Βενιζέλος όπου τους περίμεναν οι οικογένειές τους.

Κουρεμένος και ξυρισμένος ο Νικόλας Αγόρου
Ανανεωμένος και ο Πάνος

Τον Νικόλα Αγόρου του Survivor 2 υποδέχθηκε πρώτη πρώτη η μητέρα του, η οποία και τον έσφιξε στην αγκαλιά της, ενώ ακολούθησαν οι αγκαλιές με τον πατέρα του και τα αδέλφια του. Οι γονείς του Νικόλα Αγόρου είχαν να τον δουν έξι μήνες, ενώ ο ένας από τα δυο αδέλφια του πριν από περίπου ενάμιση μήνα ταξίδεψε στον Αγιο Δομίνικο, μαζί με συγγενείς και φίλους και των υπολοίπων παικτών του Survivor 2, όπου είχαν μια ολιγόωρη συνάντηση.

Ο Νικόλας Αγόρου στην αγκαλιά της μητέρας του
Ο Νικόλας Αγόρου στην αγκαλιά του πατέρα του
Ο Νικόλας Αγόρου με τους γονείς του και τα αδέλφια του

Οι γονείς του Νικόλα Αγόρου του είχαν ετοιμάσει και μια έκπληξη, τον περίμεναν με μια τούρτα που έγραφε ότι είναι ο Μαχητής της καρδιάς τους.

Η έκπληξη των γονιών του Αγόρου στον γιο τους
«Μαχητής της καρδιάς μας»
Τον υποδέχθηκαν με λουλούδια

Οπως και ο Νικόλας Αγόρου, έτσι και ο Πάνος έπεσε πρώτα πρώτα στην αγκαλιά της μητέρας του και ακολούθησαν οι εναγκαλισμοί με τον πατέρα του και τον αδελφό του, ο οποίος όπως και ο αδελφός του Νικόλα Αγόρου είχε βρεθεί πριν από ενάμιση μήνα στον Αγιο Δομίνικο, στο πλαίσιο του επάθλου επικοινωνίας του Survivor 2.

Ο Πάνος στην αγκαλιά του πατέρα του
Ο Πάνος με τους γονείς του και τον αδελφό του

To Survivor 2 βρίσκεται στην τελική ευθεία αφού δεν απομένει ούτε μια εβδομάδα για την ολοκλήρωσή του.

Την ερχόμενη Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός του Survivor 2 και την Παρασκευή o τελικός. Και ο ημιτελικός και ο τελικός του Survivor 2 θα πραγματοποιηθουν στο Αλσος Βείκου. Απομένει μόνο να μάθουμε ποια θα είναι η τετράδα του τελικού. Η μόνη σίγουρη συμμετοχή είναι αυτή της Κατερίνας Δαλάκα η οποία εξασφάλισε τη συμμετοχή της στον ημιτελικό μέσω του symbol game.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor 2 Νικόλας Αγόρου Πάνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ