Μουντιάλ 2018: Η Γαλλία με... φόρα στα ημιτελικά, 2-0 την Ουρουγουάη [βίντεο] - iefimerida.gr

Μουντιάλ 2018: Η Γαλλία με... φόρα στα ημιτελικά, 2-0 την Ουρουγουάη [βίντεο]

Ο Βαράν μετά το 1-0 /Φωτογραφία: AΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φετινή φουρνιά της Γαλλίας είναι μία από τις καλύτερες και πληρέστερες των τελευταίων δεκαετιών και μάλιστα βάζει πλώρη για να κατακτήσει το τρόπαιο του Μουντιάλ.

Σήμερα στο Νίζνι κέρδισε 2-0 την Ουρουγουάη δίχως να κινδυνέψει ιδιαίτερα και έτσι πέρασε στα ημιτελικά, εκεί που περιμένει αντίπαλο τον νικητή από το βραδινό παιχνίδι Βραζιλία-Βέλγιο. Στο 40’ ο Βαράν με κεφαλιά έκανε το 1-0 μετά από έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Γκριεζμάν, ενώ στο 61’ «τελείωσε» το παιχνίδι μετά από γκάφα του Μουσλέρα σε σουτ του Γκριεζμάν μιας και του έφυγε η μπάλα από τα χέρια.

Η απουσία του Καβάνι για την Ουρουγουάη ήταν τεράστια και δύσκολα μπορούσε να την αναπληρώσει μιας και ο έμπειρος και ποιοτικός σέντερ φορ της έλειψε πολύ από το ματς αφού δεν είχε επιθετικότητα και δύναμη στις στημένες φάσεις.

Διαβάστε πως μετέδωσε το ματς το iefimerida.gr

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουντιάλ 2018 Ουρουγουάη Γαλλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ