Χωρίς δρομολόγια Μετρό το τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο - iefimerida.gr

Χωρίς δρομολόγια Μετρό το τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο

Καθυστερήσεις στα δρομολόγια στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο(Φωτογραφία: intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη διακοπή των δρομολογίων του Μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο προχώρησε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ λόγω διάβρωσης μέρους της γραμμής λόγω υψηλών θερμοκρασιών.

Οπως ενημερώνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., οι επιβάτες θα μπορούν να μεταβιβάζονται στον Προαστιακό, με το ίδιο εισιτήριο για να μεταβούν στον προορισμό τους, είτε στην Πλακεντίας ή στην Νερατζιώτισσα.

Προκειμένου να διευκολύνει το επιβατικό κοινό, δρομολογείται ένας επιπλέον συρμός ανά ώρα, μεταξύ Νερατζιώτισσας (αναχώρηση ΧΧ:55) και Αεροδρομίου (αναχώρηση ΧΧ:30) μέχρι και τη λήξη του ωραρίου στις 23:30.

Πρακτικά, το Αεροδρόμιο εξυπηρετείται με τρία δρομολόγια την ώρα, με το τελευταίο δρομολόγιο να διέρχεται από Πλακεντίας, με κατεύθυνση το Αεροδρόμιο, στις 23:03 και να αναχωρεί από το Αεροδρόμιο, με τελικό προορισμό την Αθήνα (ΣΣ Λαρίσης) στις 23:30.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ