Survivor 2: «Ακόμη κι αν έπεσα, βρήκα τη δύναμη να σηκωθώ» γράφει ο Πάνος Θεοδώρου - iefimerida.gr

Survivor 2: «Ακόμη κι αν έπεσα, βρήκα τη δύναμη να σηκωθώ» γράφει ο Πάνος Θεοδώρου

Ο πρώην παίκτης των Μαχητών Πάνος Θεοδώρου. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Survivor πλησιάζει στο τέλος του και ο Πάνος Θεοδώρου είναι ένας από τους τελευταίους παίκτες που αποχώρησαν από το παιχνίδι.

Ο πρώην παίκτης των Μαχητών, έκανε μάλιστα την πρώτη ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία που τον δείχνει σε ένα από τα αγωνίσματα και την λεζάντα:

I’am not survivor, I’am a warrior!! Μετά απο 4 σχεδόν μήνες αυτο το όμορφο ταξίδι για μένα έφτασε στο τέλος του.. παρά τις δυσκολίες δεν σταμάτησα ποτέ να αγωνίζομαι με το ίδιο πάθος. Όσες φορές και αν έπεσα βρήκα την δύναμη να σηκωθώ και είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να φτάσω ως το τέλος υγιείς. Επιστρέφω στην Ελλαδα που τόσο μου έχει λείψει, γεμάτος εμπειρίες, φίλους και πολύ ενέργεια. Σας ευχαριστώ όλους μέσα απο την καρδιά μου για την στήριξη όλο αυτο το διάστημα που αγωνιζόμουνα στο survivor και εύχομαι να σας έκανα περήφανους. #survivorgreece #survivorgr #survivor2018 #teamtheodorou #teampanos #skaitv #underarmour #underarmourgreece #animalmovement #maxites

A post shared by Animal Movement (@panostheodorou) on Jul 4, 2018 at 7:48pm PDT

«I’am not survivor, I’am a warrior!! Μετά από 4 σχεδόν μήνες αυτό το όμορφο ταξίδι για μένα έφτασε στο τέλος του.. παρά τις δυσκολίες δεν σταμάτησα ποτέ να αγωνίζομαι με το ίδιο πάθος. Όσες φορές και αν έπεσα βρήκα την δύναμη να σηκωθώ και είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να φτάσω ως το τέλος υγιείς. Επιστρέφω στην Ελλάδα που τόσο μου έχει λείψει, γεμάτος εμπειρίες, φίλους και πολύ ενέργεια. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για την στήριξη όλο αυτό το διάστημα που αγωνιζόμουνα στο survivor και εύχομαι να σας έκανα περήφανους. #survivorgreece #survivorgr #survivor2018 #teamtheodorou #teampanos #skaitv #underarmour #underarmourgreece #animalmovement #maxites».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Θοδώρου Survivor instagram αποχώρηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ