Εκπληξη η περιουσία του Αντονι Μπουρντέν -Σε ποιον την αφήνει - iefimerida.gr

Εκπληξη η περιουσία του Αντονι Μπουρντέν -Σε ποιον την αφήνει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αντονι Μπουρντέν έκοψε μόνος του το νήμα της ζωής του πριν από ένα μήνα περίπου, σοκάροντας την υφήλιο.

Ο σταρ της κουζίνας και των ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ αυτοκτόνησε με τη ζώνη του μπουρνουζιού του στο του Κάγιεσμπεργκ στη Γαλλία, όπου είχε καταλύσει μιας και γύριζε κάποια επεισόδια της εκπομπής του.

Τώρα ήθρε η ώρα να ανοίξει η διαθήκη του.

Ο Αντονι Μπουρντέν είχε κάνει δυο γάμους και είχε πάρει ισάριθμα διαζύγια, ενώ είχε μια κόρη, την 11χρονη Αριάν.

«Δεν υπολογίζουν τον σπάταλο χαρακτήρα μου», είχε πει ο Μπουρντέν σχολιάζοντας στο παρελθόν τα δημοσιεύματα για την περιουσία του

Η περιουσία του σεφ ήταν πολύ μικρότερη από αυτή που αναμενόταν. Συγκεκριμένα φθάνει μόλις τα 1,2 εκατ. δολ, ποσό μικρό για έναν σταρ του βεληνεκούς του και μάλιστα την ώρα που τα ΜΜΕ ανά την υφήλιο υπολόγιζαν ότι η περιουσία του ανέρχεται στα 16 εκατ.

Ο ίδιος ο Αντονι Μπουρντέν, πάντως, στο παρελθόν σχολίαζε τα δημοσιεύματα λέγοντας ότι δεν λαμβάνουν υπόψη τους το πόσο σπάταλος είναι.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η περιουσία του Μπουρντέν περιλαμβάνει 450.000 δολάρια σε μετρητά και καταθέσεις, 250.000 δολάρια σε ακίνητα περιουσιακά στοιχεία και πάνω από 500.000 δολάρια σε οφειλές από πνευματικά και λοιπά δικαιώματα.

Ως εκτελέστρια της διαθήκης είχε οριστεί από τον διάσημο σεφ η εν διαστάσει σύζυγός του, Οτάβια Μπούσια. Αποδέκτης της περιουσίας του Μπουρντέν η 11χρονη κόρη του Αριάν.

Το ξενοδοχείο στο οποίο έδωσε τέλος στη ζωή του
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άντονι Μπουρντέν περιουσία διαθήκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ