Το πιο γλυκό βίντεο που είδαμε σήμερα -Πιγκουίνοι κάνουν ρομαντική βόλτα στην παραλία πιασμένοι χέρι-χέρι [βίντεο] - iefimerida.gr

Το πιο γλυκό βίντεο που είδαμε σήμερα -Πιγκουίνοι κάνουν ρομαντική βόλτα στην παραλία πιασμένοι χέρι-χέρι [βίντεο]

Αφρικανικοί πιγκουίνοι /Φωτογραφία: Shutterstock/Sergey Uryadnikov
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πιγκουίνοι είναι ένα από τα πιο αστεία αλλά και αξιαγάπητα ζώα.

Η εμφάνισή τους αλλά και ο τρόπος που περπατούν τα κάνει συμπαθητικά σε όλους μας. Τώρα βρήκαμε άλλον ένα λόγο να τα αγαπάμε περισσότερο.

Δύο αφρικανικοί πιγκουίνοι «συνελήφθησαν» από την κάμερα να κάνουν κάτι εντελώς ασυνήθιστο! Συγκεκριμένα, ο χρήστης του Twitter FreakingDani, ανέβασε ένα βίντεο που τράβηξε η θεία του κατά τις διακοπές της.

Σε παραλία της Νότιας Αφρικής, δύο πιγκουίνοι εθεάθησαν να κάνουν περίπατο ενώ λίγο αργότερα... πιάστηκαν χέρι-χέρι. Φαίνεται ότι το βίντεο τραβήχτηκε στην παραλία Boulders Beach, κοντά στο Κέιπ Τάουν, όπου υπάρχει αποικία Αφρικανικών πιγκουίνων, γνωστοί και ως «jackass penguins» καθώς οι ήχοι που βγάζουν μοιάζουν με του γαϊδουριού.

Δείτε το αξιαγάπητο βίντεο με το ζευγάρι πιγκουίνων να κάνει βόλτα χέρι-χέρι στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πιγκουίνοι βολτα ζευγάρι Βίντεο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ