Η Ελένη Φουρέιρα στο Epsilon -Κριτής σε talent show - iefimerida.gr

Η Ελένη Φουρέιρα στο Epsilon -Κριτής σε talent show

Ελένη Φουρέιρα (Φωτογραφία: Instagram)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αδιαμφισβήτητα η φετινή χρονιά ανήκει στην Ελένη Φουρέιρα. Η εκρηκτική της παρουσία στη Eurovision την έκανε ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα στην ελληνική σόουμπιζ.

Η τραγουδίστρια δείχνει ασταμάτητη και εκτός από το τραγούδι, αναλαμβάνει και χρέη κριτή.

Το Epsilon ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Ελένη Φουρέιρα, η οποία θα κάθεται σε καρέκλα της κριτικής επιτροπής του νέου μουσικού talent show La Banda.

Η ανακοίνωση του Epsilon:

«Η βασίλισσα της Pop Ελένη Φουρέιρα, κριτής στο La Banda!

H εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, μετά τον θρίαμβο της στην Eurovision, θα βρίσκεται στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής του ολοκαίνουργιου, συναρπαστικού μουσικού talent show του Epsilon TV!
Από τη νέα σεζόν, θα απολαύσουμε την αγαπημένη ερμηνεύτρια σε έναν ρόλο που τον ξέρει πολύ καλά! Από τη θέση του κριτή, η λαμπερή performer, με την εμπειρία της και το δικό της μοναδικό τρόπο, θα ενισχύσει τους συμμετέχοντες στο La Banda στην προσπάθειά τους να επιτύχουν τον στόχο τους!

Η Ελένη Φουρέιρα από τη νέα σεζόν στο Epsilon TV».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Φουρέιρα La Banda Epsilon
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ