Παράθυρο Μητσοτάκη για συνεργασίες μετά τις εκλογές - iefimerida.gr

Παράθυρο Μητσοτάκη για συνεργασίες μετά τις εκλογές

Παράθυρο Μητσοτάκη για συνεργασίες μετά τις εκλογές / Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την πρωτολογία του προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην προ ημερησίας διατάξεως συνεδρίαση της Βουλής για «το τέλος των μνημονίων», ιδιαίτερη εντύπωση δημιούργησε, μια αναφορά του, στο τέλος, που καίτοι σχεδόν παρενθετική, κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε.

Επαναλαμβάνοντας το αίτημα για την ανάγκη άμεσης προσφυγής στις κάλπες, προκειμένου να βγει η χώρα από το αδιέξοδο και να μπει στον δρόμο της ανάπτυξης και της αναδιοργάνωσης, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «η ΝΔ, έχει και το σχέδιο, και τα στελέχη, και την όρεξη για δουλειά που απαιτείται για να επιτύχει τον στόχο αυτό. Και είναι έτοιμη και αποφασισμένη να σχηματίσει μετά τις εκλογές ένα ευρύτερο μέτωπο, μια πραγματική εθνική σύνθεση, ένα ευρωπαϊκό μέτωπο δυνάμεων για ν’ αναταχθεί η χώρα...».

Η αναφορά αυτή, προφανώς ηθελημένα χαμηλότονη, εκτιμήθηκε από πολιτικούς παρατηρητές, ως ανοικτή πρόσκληση, ενδεχομένως και δέσμευση, άσχετα με το εκλογικό αποτέλεσμα και την αυτοδυναμία ή μη της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης να επιδιώξει τον σχηματισμό ευρύτερης κομματικά κυβέρνησης, κάτι ως «κυβέρνηση σωτηρίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κυριάκος Μητσοτάκης ΝΔ Εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ