Μητσοτάκης: Καταθέτουμε τροπολογία για τη μη περικοπή των συντάξεων -Θα την ψηφίσετε, κ. Τσίπρα; - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: Καταθέτουμε τροπολογία για τη μη περικοπή των συντάξεων -Θα την ψηφίσετε, κ. Τσίπρα;

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τροπολογία για τη μη περικοπή των συντάξεων καταθέτει η Νέα Δημοκρατία, όπως δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής.

«Μεταξύ του διπλού νομίσματος Βαρουφάκη και των μνημονίων που έρχονται γραμμένα στα αγγλικά, υπάρχει και ο δικός μας δρόμος: Ο δρόμος του μέτρου, της αλήθειας και της πειστικής επιχειρηματολογίας. Ο ρόλος του ισότιμου συνομιλητή και όχι του επαναστάτη που μετατρέπεται σε "yes man"», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Καταθέτω τροπολογία για να μην ισχύσει η περικοπή των συντάξεων. Εμείς την ψηφίζουμε γιατί είμαστε ενάντια στο κόψιμό τους. Τις καταψηφίσαμε, όταν εσείς τις ψηφίζατε. Ελάτε να την ψηφίσουμε μαζί. Τώρα. Για να δούμε επιτέλους ποιος λέει αλήθεια και ποιος είναι υποκριτής», είπε ο κ. Μητσοτάκης, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στις κατηγορίες του πρωθυπουργού ότι πήγε στη Γερμανία για να ζητήσει να ισχύσει το μέτρο της περικοπής των συντάξεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ