Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σχολίασε την συμπλήρωση ενός έτους από το Survivor 1 με... 4 λέξεις [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σχολίασε την συμπλήρωση ενός έτους από το Survivor 1 με... 4 λέξεις [εικόνες]

NTANOS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαν σήμερα το βράδυ πριν ακριβώς ένα χρόνο ο Γιώργος Αγγελόπουλος κέρδισε το Survivor μετά από 5 μήνες επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο.

Ο τελικός πέρσι είχε γίνει στο Άλσος Βεΐκου και στον τελικό είχαν φτάσει ο Ντάνος, ο Βασίλης Βασάλος και ο Μάριος Πρίαμος.

Οπως ήταν αναμενόμενο, η νίκη του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ άλλαξε τα πάντα.

Έναν χρόνο μετά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος όχι μόνο βρίσκεται στο επίκεντρο του lifestyle, αλλά και έχει ακολουθήσει μία διαφορετική πορεία, αυτή την ηθοποιίας με την συμμετοχή του στο δημοφιλές σίριαλ «Το Τατουάζ».

Πάντως παρά τα όσα έχουν συμβεί στην ζωή του, ο Ντάνος θυμήθηκε την μέρα που του άλλαξε την ζωή και φρόντισε να το θυμίσει και στους φαν του στο Instagram με μία ανάρτηση.

«Ένας χρόνος, μια ώρα…», έγραψε ο ίδιος δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από τότε, δείχνοντας έτσι πως για εκείνον είναι σαν να μην πέρασε ούτε μία μέρα (αλλά μία ώρα) από τότε.

A post shared by Official Danos Page (@official_danos_ga) on Jul 5, 2018 at 12:22am PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ