Αντώνη Καρπετόπουλε, ποια ομάδα θα κερδίσει το Μουντιάλ; - iefimerida.gr

Αντώνη Καρπετόπουλε, ποια ομάδα θα κερδίσει το Μουντιάλ;

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος. Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος γεννήθηκε στον Βόλο. Τα καλοκαίρια πήγαινε στο Πήλιο, κι ακόμα εκεί πηγαίνει. Μένει στη Νέα Σμύρνη. Από παιδί έκανε ρεπορτάζ αγώνων στο πρωτάθλημα του σχολείου του. Και από τότε συνεχίζει. Γιατί αυτό που του αρέσει πιο πολύ, είναι η κουβέντα γύρω από την μπάλα...

«Εμένα πρώτα με αναγνώριζαν από τη φωνή και μετά από την όψη. Οι ταξιτζήδες είναι το κοινό μου. Προσωπικά ποτέ δεν σκέφτηκα τι θα πει επιτυχία. Ολα έχουν τα καλά και τα κακά τους. Τα καλά είναι ότι μπορεί να σε εξυπηρετήσουν ευκολότερα όταν πηγαίνεις κάπου. Αλλά μπορεί να βρεις και τον μπελά σου όταν σε αναγνωρίζουν.

Η μοναδική στιγμή που κατάλαβα ότι έγινα γνωστός ήταν το 2002, όταν κάναμε την εκπομπή με τον Πανούτσο στην ΕΡΤ. Μια μέρα θυμάμαι έφυγα από το Βήμα, στη Χρήστου Λαδά και μέχρι να φτάσω στην Πλατεία Κολωνακίου με είχαν σταματήσει πεντακόσιοι άνθρωποι... Ξαφνικά με ήξεραν όλοι.

Ομολογώ, ότι τώρα στο Μουντιάλ της Ρωσίας, δεν περίμενα ότι θα ήταν αυτές οι ομάδες που θα περνούσαν στις 8. Δεν περίμενα ούτε τη Σουηδία ούτε να μην είναι η Γερμανία. Στην αρχή όταν βλέπεις το Μουντιάλ μετράς πέντε-έξι ομάδες φαβορί και τρεις-τέσσερις αουτσάιντερ. Μεμονωμένα περιμένεις κάποιες, αλλά όχι την συγκεκριμένη οκτάδα...»

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Αντώνη Καρπετόπουλου και δείτε τι προβλέπει για το Μουντιάλ στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντώνης Καρπετόπουλος συνέντευξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ