Εγινε εκταφή της σορού του Σουλεϊμάνογλου για να γίνει τεστ DNA - iefimerida.gr

Εγινε εκταφή της σορού του Σουλεϊμάνογλου για να γίνει τεστ DNA

Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εκταφή της σορού του Ναϊμ Σουλεϊμάνογλου προχώρησαν οι Αρχές στην Κωσνταντινούπολη, μετά την έγκριση από τουρκικό δικαστήριο του αιτήματος μιας Γιαπωνέζας, που υποστηρίζει ότι είναι κόρη του θρυλικού αρσιβαρίστα.

Ο γεννημένος στη Βουλγαρία «Ηρακλής τσέπης», όπως τον αποκαλούσαν, πέθανε τον περασμένο Νοέμβριο σε ηλικία 50 ετών, ένα μήνα αφότου υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση ήπατος, καθώς έπασχε από χρόνια κίρρωση.

Οι Τουρκάλες κόρες του είχαν αντιταχθεί στην εκταφή της σορού του πατέρα τους, αλλά το δικαστήριο έδωσε το πράσινο φως.

H Σεκάι Μόρι (δεξιά) με την Τουρκάλα δικηγόρο της

«Η εκταφή είναι μια συνηθισμένη διαδικασία σε υποθέσεις πατρότητας, όταν ο πατέρας είναι νεκρός», δήλωσε η δικηγόρος της Σεκάι Μόρι, προσθέτοντας ότι τα δείγματα DNA του αρσιβαρίστα που είχε το νοσοκομείο ήταν «ανεπαρκή για τεστ πατρότητας».

Τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο Σουλεϊμάνογλου είχε γράψει στη διαθήκη του ότι η Μόρι «έχει δικαιώματα στην κληρονομιά του». Ο αρσιβαρίστας φέρεται να γνώρισε τη μητέρα της, Κυόκο Μόρι, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ το 1988. Η κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερή του Γιαπωνέζα έζησε για κάποιο διάστημα με τον Σουλεϊμάνογλου στην Άγκυρα, όπου έφερε στον κόσμο την κόρη του το 1991. Αργότερα χώρισαν κι η Μόρι δεν μπόρεσε να τον ξαναδεί όταν επισκέφθηκε μερικά χρόνια μετά την Τουρκία με την κόρη τους.

Ο Ναϊμ Σουλεϊμάνογλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996 στην Ατλάντα (Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ)

Μετά το θάνατό του, η Σεκάι Μόρι εντοπίστηκε στην Ιαπωνία χάρις στις προσπάθειες του αδελφού του, Μουχαρέμ Σουλεϊμάνογλου. Ο Τούρκος αρσιβαρίστας δεν παντρεύτηκε ποτέ, αλλά απέκτησε τέσσερα παιδιά από τρεις γυναίκες, σύμφωνα με τη Habertürk.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ναιμ σουλειμανογλου ΣΕΚΑΪ ΜΟΡΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ