Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει δημοσίευμα της ΕΦΣΥΝ: Ντροπιαστική η εικόνα Μητσοτάκη - iefimerida.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει δημοσίευμα της ΕΦΣΥΝ: Ντροπιαστική η εικόνα Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ/Φωτογραφία: Eurokinissi/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σημερινό δημοσίευμα της «ΕΦ.ΣΥΝ.», αναφορικά με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

«Η σημερινή αποκάλυψη της "Εφημερίδας των συντακτών" σχετικά με τα παρακάλια Μητσοτάκη σε Μέρκελ και Σολτς για να μειωθούν οι συντάξεις, δείχνει τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει ο αρχηγός της Ν.Δ.», αναφέρει μεταξύ άλλων το γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Η σημερινή αποκάλυψη της "Εφημερίδας των συντακτών" σχετικά με τα παρακάλια Μητσοτάκη σε Μέρκελ και Σολτς για να μειωθούν οι συντάξεις, δείχνει τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει ο αρχηγός της Ν.Δ. Δεν περιμέναμε να φτάσει σε τέτοια επίπεδα γελοιότητας και υπονόμευσης των συμφερόντων της χώρας.

Είναι πραγματικά ντροπιαστική η εικόνα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Οι αθλιότητες αυτές εκθέτουν τη χώρα μας διεθνώς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ