Ο Μπαράκ Ομπάμα σύμβουλος... σχέσεων: Οι 3 ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε για να βρείτε την ιδανική σύντροφο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Μπαράκ Ομπάμα σύμβουλος... σχέσεων: Οι 3 ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε για να βρείτε την ιδανική σύντροφο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εάν έχετε αναρωτηθεί για το μυστικό του ευτυχισμένου γάμου του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα, η απάντηση μπορεί μόλις να αποκαλύφθηκε.

Σε ένα νέο βιβλίο του πρώην διευθυντή επικοινωνιών του Λευκού Οίκου, Νταν Πφάιφερ, «Yes We (Still) Can», ο συγγραφέας μοιράζεται μια αποκαλυπτική συνομιλία του με το τότε αφεντικό του την τελευταία ημέρα της εργασίας του το 2015.

Τα τρία ερωτήματα που πρέπει να θέσεις στον εαυτό σου για να προχωρήσεις στη σχέση σου, περιέγραψε ο Μπαράκ Ομπάμα. Φωτογραφία: AP

Καθώς μιλούσαν για τα μελλοντικά σχέδια, ο Πφάιφερ του είπε για την σύντροφό του – και έδωσε κάποια στοιχεία πως τα πράγματα ήταν σοβαρά ανάμεσά τους.

«Άρα θα μείνετε μαζί; Αυτή είναι η μία και μοναδική, ε;» τον ρώτησε ο Ομπάμα, σύμφωνα με ένα απόσπασμα που κυκλοφόρησε στο Twitter και την Huffington Post.

Barack Obama’s relationship advice to @danpfeiffer is better than 99% of the advice columns on the Internet. pic.twitter.com/AumDz0M8fY

Ο Ομπάμα μοιράστηκε λίγη από την σοφία του, με τη μορφή τριών ερωτήσεων που πιστεύει ότι ο καθένας θα πρέπει να κάνει στον εαυτό του, προτού επιλέξει τον σύντροφό του.

Όπως γράφει στο βιβλίο του, ο Ομπάμα τον είπε: «Αυτή είναι η συμβουλή που δίνω στον καθένα για τον γάμο – είναι κάποια που βρίσκεις ενδιαφέρουσα;».

25 χρόνια γάμου, γιόρτασαν οι Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα. Φωτογραφία: AP

Ο Πφάιφερ παραδέχτηκε πως η ερώτηση στην αρχή τον εξέπληξε, αλλά ο Ομπάμα διευκρίνισε στη συνέχεια: «Θα περάσεις περισσότερο χρόνο με αυτό το άτομο από οποιονδήποτε άλλο για το υπόλοιπο της ζωής σου και δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να θέλεις πάντα να ακούς τι έχει να σου πει».

Η δεύτερη ερώτηση ήταν λίγο πιο αυτονόητη: «Σε κάνει να γελάς;».

Και τέλος, ο Πφάιφερ γράφει πως ο Ομπάμα του είπε: «Δεν ξέρω αν θέλετε παιδιά, αλλά αν θέλετε, πιστεύεις ότι θα είναι μια καλή μαμά;».

«Σε κάνει να γελάς;» είναι η μία από τις ερωτήσεις. Φωτογραφία: AP

Ευτυχώς για τον Πφάιφερ, μπόρεσε να απαντήσει ναι σε όλες αυτές τις ερωτήσεις και ο πρόεδρος παραβρέθηκε αργότερα στο γάμο του – ένας από τους 4 γάμους στους οποίους παραβρέθηκε ο πρώην πρόεδρος που γνωρίστηκαν μέσω αυτού και του έργου του.

Οι Ομπάμα έχουν μιλήσει ανοιχτά για τον ισχυρό δεσμό τους, που συνεχίζεται σήμερα μετά από 25 χρόνια γάμου. Τον Μάιο, η Μισέλ μοιράστηκε μια φωτογραφία από τον γάμο τους τον Οκτώβριο του 1992 και επιβεβαίωσε πως οι δυο τους «εξακολουθούν να διασκεδάζουν».

«25 χρόνια μετά, εξακολουθούμε να διασκεδάζουμε, ενώ παράλληλα κάνουμε μια σκληρή δουλειά για να χτίσουμε τη σχέση μας και να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον ως άτομα» έγραψε. «Δε θα μπορούσα να φανταστώ κάποιον άλλον δίπλα μου σε αυτή την τρελή πορεία».

You can’t tell it from this photo, but Barack woke up on our wedding day in October, 1992 with a nasty head cold. Somehow, by the time I met him at the altar, it had miraculously disappeared and we ended up dancing almost all night. Twenty five years later, we’re still having fun, while also doing the hard work to build our partnership and support each other as individuals. I can’t imagine going on this wild ride with anybody else.

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on May 23, 2018 at 4:03am PDT

Και τον περασμένο Οκτώβριο, ο πρώην πρόεδρος τίμησε τη γυναίκα του με ένα γλυκό μήνυμα μέσω βίντεο που ακούστηκε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης της Μισέλ με την Σόντα Ράιμς, στο Pennsylvania Conference for Women στη Φιλαδέλφεια.

«Έπρεπε να παρέμβω σε αυτό το πάρτι γιατί σήμερα κλείνουμε 25 χρόνια γάμου» λέει ο Ομπάμα στο βίντεο. «Η ιδέα ότι θα με ανεχόσουν για ένα τέταρτο του αιώνα είναι μια αξιοσημείωτη απόδειξη το τι άγιος, υπέροχος και υπομονετικός άνθρωπος είσαι».

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on May 23, 2018 at 2:01pm PDT

«Ήταν πιο εύκολο για μένα να το κάνω αυτό» πρόσθεσε με ένα χαμόγελο, «γιατί το γεγονός ότι δεν ήσουν μόνο μία εξαιρετική σύντροφος, δεν ήσουν μόνο μία σπουδαία φίλη, δεν ήσουν μόνο κάποια που με έκανε πάντα να γελώ, δεν ήσουν μόνο κάποια που με σιγούρευε πως αυτό που σκεφτόμουν ήταν το σωστό, αλλά ήσουν και ένα σπουδαίο παράδειγμα για τις κόρες μας και για ολόκληρη τη χώρα».

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on Feb 14, 2017 at 8:04am PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ