Κωνσταντίνου: «Φυσιολογική η καθυστέρηση, δεν υπάρχει ανησυχία» - iefimerida.gr

Κωνσταντίνου: «Φυσιολογική η καθυστέρηση, δεν υπάρχει ανησυχία»

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, ο Βασίλης Κωνσταντίνου παρουσιάστηκε καθησυχαστικός για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς στην ΠΑΕ.

«Είναι η πιο δύσκολη σεζόν, μια σεζόν που έχει πολλά θέματα τα οποία πρέπει να λυθούν από τη μεριά του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός έχει επενδύσει σε δύο ανθρώπους που ξέρουν καλά την ομάδα, τον Γιώργο Δώνη και τον Νίκο Νταμπίζα. Έχουν βάλει ψηλά τον πήχη και καλά κάνουν. Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους, θέλω τη συσπείρωση του κόσμου, ανεξάρτητα από το ποια διοίκηση θα υπάρξει στο μέλλον. Να στηρίξουν τα νέα παιδιά, να συμπαρασταθούν στους παλιούς και όλοι μαζί να φτιάξουμε έναν Παναθηναϊκό ανταγωνιστικό», τόνισε για τη νέα σεζόν.

Όσο για τις εξελίξεις στα διοικητικά της ΠΑΕ, είπε: «Υπάρχει μια γενική συνέλευση την Παρασκευή για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και αλλαγή ΔΣ. Μετά θα δούμε τι θα κάνουμε. Όποιος είναι να έρθει, θα έρθει. Όποια διοίκηση κι αν είναι θα έχει τον ίδιο στόχο και τις ίδιες δυσκολίες. Θα προωθηθούν νέα παιδιά που έχουν μέλλον και όλοι αυτοί μαζί με τους παλιούς και το τεχνικό επιτελείο θα δουλέψουν για να περάσουμε τον πρώτο χρόνο. Ο κόσμος αγωνιά, όπως κι εμείς. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία τοποθέτηση από κανέναν πέρα από την Παναθηναϊκή Συμμαχία που θέλει να συμμετέχει στη συνάντηση της Παρασκευής. Δεν μας έχουν ενημερώσει, αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι. Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση, πιστεύω πως η καθυστέρηση που υπάρχει είναι φυσιολογική, δεν υπάρχει καμία ανησυχία, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει».

Δώνης: «Είμαι ρεαλιστής. Να επαναφέρουμε την κανονικότητα στον Παναθηναϊκό»

Ο Γιώργος Δώνης δήλωσε χαρούμενος που επιστρέφει στον Παναθηναϊκό και αισιόδοξος παρά τα προβλήματα. Ο νέος προπονητής της ομάδας αντιμετωπίζει με ρεαλισμό τα προβλήματα και τονίζει πως πολλά για τις επόμενες κινήσεις σε ό,τι αφορά στο ρόστερ θα εξαρτηθούν και από τις διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Δώνης μίλησε για:

-την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τον Παναθηναϊκό, χαίρομαι που επιστρέφω και θα συνεργαστώ με αυτούς τους παίκτες. Ο σύλλογος αναγνωρίζει την προσπάθεια που έκαναν, έδωσαν τα πάντα για την ομάδα και εμείς θα προσπαθήσουμε με τη διοίκηση να επαναφέρουμε την κανονικότητα και τη σταθερότητα στην ομάδα. Άλλο να χαίρεσαι για κάποια πράγματα συναισθηματικά κι άλλο να είσαι ρεαλιστής. Ξέρω τις δυσκολίες της πρώτης χρονιάς, τους περιορισμούς και χρειάζεται να χτίσουμε την εμπιστοσύνη που χάθηκε την περασμένη περίοδο. Όταν υπάρχει σκληρή δουλειά και πειθαρχία μπορούμε να περιμένουμε αποτελέσματα».

-τους στόχους της ομάδας: «Είναι λάθος να πούμε οτιδήποτε αυτή τη στιγμή. Θα προσπαθήσω να αξιολογήσω καλύτερα όλα τα παιδιά, να δούμε ποιοι μπορούν να είναι στην ομάδα και μετά την προετοιμασία θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για τους στόχους μας».

-τις περιπτώσεις των Λουντ και Κουλιμπαλί: «Όλοι κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσουμε τους παίκτες του ρόστερ. Ο Λουντ είναι ελεύθερος να πάει όπου θέλει, η περίπτωσή του θα εξαρτηθεί από το διοικητικό. Με τα τωρινά δεδομένα δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια καλή πρόταση να τον κρατήσουμε. Ο Κουλιμπαλί είναι στην προπόνηση, είναι καλό σημάδι αυτό. Οι περιορισμοί δημιουργούν κάποια δεδομένα και πρέπει να κινηθούμε πάνω σε αυτά».

-τον πρώτο του στόχο ως προπονητής: «Δεν μπορούμε να δίνουμε υποσχέσεις που ίσως δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε. Θέλουμε να επαναφέρουμε μια καλή ατμόσφαιρα, θέλει πολλή δουλειά από όλους μας, από τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ και τους παίκτες. Σε αυτό είμαι πολύ αισιόδοξος και πιστεύω πως θα το καταφέρουμε».

-τη μεταγραφή επιθετικού: «Δεν μπορεί να γίνει σύντομα μεταγραφή επιθετικού, γιατί πρέπει να ξέρουμε το μπάτζετ. Είναι άλλα τα δεδομένα αν έχουμε μπάτζετ για να πάρουμε έναν ποδοσφαιριστή μεγαλύτερης αξίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Κωνσταντίνου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ