5 εναλλακτικές ιδέες για εσένα που αρνείσαι να βάλεις κουρτίνες στα παράθυρα [εικόνες] - iefimerida.gr

5 εναλλακτικές ιδέες για εσένα που αρνείσαι να βάλεις κουρτίνες στα παράθυρα [εικόνες]

Unsplash
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τρόπος που διακοσμούμε τα παράθυρα του σπιτιού είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της θεώρησής μας για το interior design.

Μαρτυρά πολλά για την αισθητική μας, αλλά και τον τρόπο ζωής μας. Οι κουρτίνες είναι μια mainstream διακοσμητική επιλογή.

Πολύ συνηθισμένη και για πολλούς, παρωχημένη. Η επιλογή της κατάλληλης κουρτίνας, τις περισσότερες φορές, δεν είναι μια τόσο απλή υπόθεση.

Το χρώμα, οι διαστάσεις, το σχέδιο, το ύφασμα θα είναι πάντα οι παράγοντες που θα κάνουν την τελική μας επιλογή μια περίπλοκη διαδικασία.

Στην διακόσμηση πάντα υπάρχει και ο «άλλος δρόμος». Στην προκειμένη περίπτωση, τα παράθυρα χωρίς κουρτίνες είναι μια ενδιαφέρουσα διακοσμητική πρόταση.

Υπάρχουν έξυπνοι, εναλλακτικοί τρόποι διακόσμησης χωρίς κουρτίνες που θα μεταμορφώσουν το χώρο, προστατεύοντας την ιδιωτικότητά του. Αν βρίσκεστε σε διαδικασία διακόσμησης του νέου σας σπιτιού, ή θέλετε να κάνετε μια ριζική αλλαγή σε αυτό που ήδη κατοικείτε, αυτή η διακοσμητική πρόταση θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε. Σπίτι χωρίς κουρτίνες, σπίτι διαφορετικό!

5 εναλλακτικές ιδέες για εσένα που αρνείσαι να βάλεις κουρτίνες στα παράθυρα, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ