Tρανσέξουαλ μοντέλο θα εκπροσωπήσει την Ισπανία στο διαγωνισμό Miss Universe [εικόνες] - iefimerida.gr

Tρανσέξουαλ μοντέλο θα εκπροσωπήσει την Ισπανία στο διαγωνισμό Miss Universe [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι νέα, ωραία και από την περασμένη Παρασκευή κάτοχος του επίζηλου τίτλου της Μις Ισπανία.

Ο λόγος για την 27χρονη Άντζελα Πόνσε από τη Σεβίλλη, που ετοιμάζεται να γράψει ιστορία, εκπροσωπώντας τη χώρα της ως πρώτη τρανσέξουαλ υποψήφια στον διαγωνισμό Miss Universe στα τέλη του χρόνου.

Tρανσέξουαλ μοντέλο θα εκπροσωπήσει την Ισπανία στο διαγωνισμό Miss Universe [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Από το 2012 επιτρέπεται να μετέχουν στον διαγωνισμό αυτό τρανσέξουαλ υποψήφιες μετά από προσφυγή της Καναδέζας Γιένα Ταλάτσκοβα, που είχε αποκλειστεί από τα καλλιστεία στη χώρα της. Αν και της επετράπη τελικά να λάβει μέρος, η Ταλάτσκοβα κατέληξε στη 12η θέση κι έτσι δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό. Τα κατάφερε, όμως, η Πόνσε και ετοιμάζεται τώρα να διεκδικήσει τον παγκόσμιο τίτλο.

Όπως έγραψε η ίδια στον λογαριασμό της στο instagram, «αυτό ήταν ένα μεγάλο όνειρο», να εκπροσωπήσει επάξια τη χώρα της και να γίνει «μια φωνή υπέρ του σεβασμού της ποικιλομορφίας όχι μόνον εντός της κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙ αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο».

Tρανσέξουαλ μοντέλο θα εκπροσωπήσει την Ισπανία στο διαγωνισμό Miss Universe [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Η Πόνσε που γεννήθηκε αγόρι και κατάλαβε, όπως λέει, από την ηλικία των τριών ετών ότι είναι κορίτσι, είχε λάβει μέρος και στον διαγωνισμό του 2015, για το θεσμό της Miss World, αλλά έχασε σημεία από τη Miss Barcelona, τη Μιρέια Λαλαγκούνα.

Την Παρασκευή τα κατάφερε, ωστόσο, να επικρατήσει των άλλων 22 φιναλίστ και να στεφθεί έτσι νέα βασίλισσα της ομορφιάς στην πατρίδα της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ