Θεσσαλονίκη: Ανοίγει λωρίδα τη Εγνατίας -Αποκαθίστανται οι ρυθμίσεις στον σταθμό «Σιντριβάνι» του Μετρό - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Ανοίγει λωρίδα τη Εγνατίας -Αποκαθίστανται οι ρυθμίσεις στον σταθμό «Σιντριβάνι» του Μετρό

Το κομμάτι της κατάληψης του εργοταξίου που θα αποκατασταθεί/Φωτογραφία: AΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απομακρύνεται αύριο από τον υπό κατασκευή σταθμό "Σιντριβάνι" του Μετρό Θεσσαλονίκης η εργοταξιακή κατάληψη στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά της οδού Εγνατία, από τη συμβολή της με την οδό Αγγελάκη μέχρι το ύψος της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Ετσι η οδός Εγνατία θα διαθέτει - πλέον - τρεις λωρίδες κυκλοφορίας στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά. Παράλληλα, διαμορφώνεται τριγωνική νησίδα στη συμβολή των οδών Εγνατία και Αγγελάκη, καθώς και πεζοδρόμιο πλάτους δύο μέτρων νότια της οδού Εγνατία και κατά μήκος της εργοταξιακής κατάληψης.

Η οδός Εγνατία θα διαθέτει από αύριο τρεις λωρίδες κυκλοφορίας στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά

«Αύριο αποδίδεται σε κανονική κυκλοφορία ακόμα ένα ρεύμα της οδού Εγνατίας προς ανατολικά, στο ύψος του Σταθμού "Συντριβάνι", μπροστά στη Δ.Ε.Θ. Η κίνηση αυτή έρχεται μόλις μία εβδομάδα μετά από την ομαλοποίηση της κυκλοφορίας στην οδό Μοναστηρίου, στο ύψος της Πλατείας Δημοκρατίας και λίγους μήνες μετά την αποκατάσταση και επαναφορά της Δελφών στο ύψος της Αναλήψεως, η οποία αποδόθηκε σε πλήρη κυκλοφορία μετά από 9 χρόνια, της οδού Μοναστηρίου στο ύψος του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού», τόνισε ο ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό ΑΕ, Γιάννης Μυλόπουλος.

Ο κ. Μυλόπουλος επανέλαβε ότι «το Μετρό Θεσσαλονίκης έχει μπει στις ράγες και προχωρεί με σταθερά βήματα προς την ολοκλήρωση και λειτουργία του το 2020».

Το σημείο που θα δοθεί στην κυκλοφορία στο ύψος του Σταθμού "Συντριβάνι", μπροστά στη Δ.Ε.Θ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κυκλοφορία μετρό συντριβάνι Εγνατία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ