Πιεσμένος από το γάμο του ο Χαβιέ Μπαρδέμ - iefimerida.gr

Πιεσμένος από το γάμο του ο Χαβιέ Μπαρδέμ

Χαβιέ Μπαρδέμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο Χαβιέ Μπαρδέμ να ζει μια ευτυχισμένη προσωπική ζωή, ωστόσο δεν είναι όλα όσο ρόδινα φαίνονται, καθώς ο γάμος του με την Πενέλοπε Κρουζ αυξάνει την πίεση και τις προσδοκίες στην επαγγελματική του ζωή.

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Independent, ο Ισπανός ηθοποιός δήλωσε ότι η σχέση του με την Κρουζ τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του, περισσότερο από ότι θα ήθελε, με αποτέλεσμα κάθε φορά που δέχεται ένα ρόλο να νιώθει περισσότερο από ότι θα έπρεπε πιεσμένος γιατί με το να ασχολούνται όλοι μαζί του, αυξάνονται οι προσδοκίες του κοινού.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι βρίσκει εξαιρετικά δύσκολο να ισορροπήσει το lifestyle του Χόλιγουντ που αναγκάζεται να υιοθετήσει σε ένα βαθμό λόγω της δουλειάς του, με το πώς ο ίδιος θέλει να είναι στην προσωπική του ζωή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπαρδέμ και η Κρουζ παντρεύτηκαν το 2010 και τον τον Ιανουάριο του 2011 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ